to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:36 | 07.03.2019

πηγή: dailythess.gr

Αυτοδιοίκηση

Το ήθος των… «αρίστων»: Ο Ν. Ταχιάος έβρισε χυδαία on air τον Γ. Μυλόπουλο

Με χυδαίες εκφράσεις σε βάρος του προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλου, «απάντησε» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος κατά τη διάρκεια ζωντανής ραδιοφωνικής συζήτησης σήμερα στο ράδιο Θεσσαλονίκη


Με χυδαίες εκφράσεις σε βάρος του προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλου, «απάντησε» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος κατά τη διάρκεια ζωντανής ραδιοφωνικής συζήτησης σήμερα στο ράδιο Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής με τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που έχει την υποστήριξη της ΝΔ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μυλόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ευθύνες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «πάγωμα» των έργων του Μετρό.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. όταν «άναψε» η συζήτηση επέλεξε να αποχωρήσει λέγοντας ότι δεν θα εμπλακεί σε πολιτική αντιπαράθεση τονίζοντας ότι η «κατασκευή και η ολοκλήρωση του Μετρό ενώνει όλη τη Θεσσαλονίκη».

Ωστόσο, όταν έκλεισε το τηλέφωνο και ενώ ο Νίκος Ταχιάος ήταν ακόμη στον αέρα ακούστηκε να βρίζει χυδαία τον Γιάννη Μυλόπουλο, πιστεύοντας προφανώς ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα της εκπομπής. «Γ@μησέ τον τον μ@λάκα» ακούστηκε να λέει στον αέρα ο εκλεκτός της ΝΔ.

Έδωσαν… μονταρισμένο απόσπασμα!

Αρκετοί ακροατές που είχαν ακούσει τη συζήτηση ενημέρωσαν τον Γιάννη Μυλόπουλο για το τι ακούστηκε στην εκπομπή και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό το σχετικό απόσπασμα. Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το απόσπασμα που έλαβε ήταν «κομμένο και ραμμένο» χωρίς να περιέχει το υβριστικό σχόλιο του Νίκου Ταχιάου.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να πάρει στα χέρια του το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)