to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:37 | 02.09.2018

Πολιτική

«Ηθική σπίλωση αντί για πολιτική κριτική»: Η σεξιστική αθλιότητα καλά κρατεί

Η νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, έχει στοχοποιηθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα από ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα με πλήθος από κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια


Απάντηση στις επιθέσεις που δέχεται μετά την υπουργοποίησή της έδωσε με ανάρτηση της στο facebook, η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

"Ηθική σπίλωση αντί για πολιτική κριτική. Γελιούνται όσοι πιστεύουν ότι θα γράψουν την προσωπική και πολιτική πορεία για την κάθεμιάς μας πίσω από ένα πληκτρολόγια, με fake news. Ριχνόμαστε στη μάχη για τη διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων", αναφέρει στην ανάρτηση της η Κ. Νοτοπούλου.

noto-1.jpg

«Αθλιότητες σύγχρονων γκεμπελίσκων»

Το γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή του:

Η αθλιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Καθημερινά βάζουν σε ενέργεια τη νοσηρή τους φαντασία, εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχουν στοχοποιήσει τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, «αναβαθμίζοντας» πλέον τα κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια στα οποία είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι έχουν περάσει στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων, εμπλέκοντας στο ελεεινό τους αφήγημα ακόμη και μέλη της οικογένειας της υφυπουργού καθώς και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα. Φυσικά δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Εάν το κάνει θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου και όλων όσοι βάλλονται από τα άθλια και ψευδή δημοσιεύματα. Τίποτε δεν πρόκειται να μας πτοήσει, προχωρούμε ενωμένοι και όλοι, όλες μαζί θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

«Όσο για την απέχθεια τους για τις καθαριστριες θα πρέπει να ξέρουν ότι εμείς με αυτές είμαστε»

Αναφορά στο θέμα έκανε και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφορικά με ψεύτικες αναρτήσεις για το πρόσωπό του «Γέμισε το φβ με fake news που με αφορούν. Δεν πρόκειται όμως για απλά fake news. Πρόκειται για Γκεμπελίστικες ΑΛΗΤΕΙΕΣ.
Νομίζουν ότι θα κάμψουν το ηθικό μας. Νομίζουν ότι θα κλονίσουν την αγάπη των νέων μας συντρόφων και συντροφισσών για το δίκιο και την δημοκρατία. Νομίσουν ότι θα τους αφήσουμε βορά στην αδηφαγία των φασιστικών όρνεων. 
Ας το χωνέψουν καλα. Όλοι μας παλαιότεροι/ες και νεότεροι/ες, έχουμε συνείδηση ότι ο δρόμος μας είναι μακρύς, αλλά και οι νίκες μας θα είναισυνεχείς και αλλεπάλληλες.
Όσο για την απέχθεια τους για τις καθαριστριες θα πρέπει να ξέρουν ότι εμείς με αυτές είμαστε. Δεν τις συμπαθούμε γενικά και αφηρημένα
Τις αγαπάμε γιατί είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας, οι θείες μας, οι φίλες μας της διπλανής πόρτας.
Γιατί είναι η δική μας κοινωνία»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)