to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:04 | 25.03.2020

Πολιτική

iSYRIZA: Ενημερώσου για το δημόσιο σύστημα υγείας και τον κορωνοϊό

Μην χάσετε το 7ο iAsk&Watch με τον Παύλο Πολάκη και τον νοσηλευτή και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ, Τάκη Παντέλη.


Στο έβδομο iAsk&Watch, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης και ο νοσηλευτής και μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, Τάκης Παντέλης, απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA όσον αφορά τον κορωνοϊό και το δημόσιο σύστημα υγείας.

Πόσο επικίνδυνος είναι ο Covid-19; Ποια είναι η εκτίμηση κινδύνου για την Ελλάδα; Πώς ανταποκρίνεται το δημόσιο σύστημα υγείας;

Στο έβδομο iAsk&Watch, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης και ο νοσηλευτής και μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, Τάκης Παντελής, απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA όσον αφορά τον κορωνοϊό και το δημόσιο σύστημα υγείας.

Από τώρα μέχρι και τις 20.00 μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας.

Μπείτε στο έβδομο iAsk&Watch για πάρετε απαντήσεις σε ό,τι σας απασχολεί σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η διαδικασία του iAsk&Watch αποτελείται από 3 στάδια.

1. Στο πρώτο στάδιο, υποβάλλεις τις ερωτήσεις σου.
2. Στο δεύτερο στάδιο, ψηφίζεις τα ερωτήματα, όπως ομαδοποιήθηκαν από τη διαχειριστική ομάδα του iSYRIZA. Κάθε μέλος θα ψηφίζει τα ερωτήματα τα οποία επιθυμεί να απαντηθούν και τα περισσότερα σε ψήφους ερωτήματα, είναι εν τέλει και αυτά που θα απαντηθούν.
3. Τέλος στο τρίτο στάδιο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετάδοση του video με τις απαντήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλο Πολάκη και τον νοσηλευτή και μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, Τάκη Παντελή.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)