to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:22 | 23.02.2018

Πολιτική

«Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό ο κ. Γεωργιάδης, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis»

Τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές


«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis» σχολιάζουν σκωπτικά.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες αθλιότητες Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρει:

Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία.


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha για την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού, με ύβρεις, αποκαλώντας«διεφθαρμένο». 

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».


Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης:

«Αν ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται θιγόμενος από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια. Εκείνος ως μηνυτής και εγώ ως μηνυόμενος. Και ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ίδιος και οι βουλευτές του ψήφισαν τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για δύο πρώην Πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, για την υπόθεση της Novartis. Τα μόνα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν «άκουσα», «νομίζω», «πιθανόν»…

Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις κατηγορίες του τύπου «άκουσα» «νομίζω» και «πιθανόν» για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο.


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)