to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:47 | 04.11.2016

Κοινωνία

Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα από τη μαθητική πορεία στα Χανιά (φωτ.)

Οι μαθητές διαδηλώνουν υπέρ της ένταξης των προσφυγόπουλων στην ελληνική εκπαίδευση καθώς και υπέρ της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.


Σε εξέλιξη βρίσκεται  πορεία στους δρόμους της πόλης των Χανίων, από μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι μαθητές διαδηλώνουν υπέρ της ένταξης των προσφυγόπουλων στην ελληνική εκπαίδευση καθώς και υπέρ της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Ταυτόχρονα οι μαθητές ζητούν διορισμούς καθηγητών και δασκάλων στα σχολεία.

(φωτ. από Χανιώτικα Νέα)http://www.haniotika-nea.gr/se-exelixi-poria-mathiton-sto-kentro-ton-chanion-fot/

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι μαθητές προκειμένου να διατρανώσουν ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και στα Χανιά και ότι δεν ανέχονται το ρατσισμό. Οι δάσκαλοι δηλώνουν «υπερήφανοι για τους μαθητές μας που γυρνά- νε την πλάτη στη ρατσιστική προπαγάνδα και αγωνίζονται για την θερμή υποδοχή των προσφύγων στην πόλη μας». Παράλληλα, με ανοικτή επιστολή προς τους γονείς στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη φιλοξενία προσφύγων κάνοντας έκκληση για λογικές αντιδράσεις.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι μαθητές προκειμένου να διατρανώσουν ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και στα Χανιά και ότι δεν ανέχονται το ρατσισμό. Οι δάσκαλοι δηλώνουν «υπερήφανοι για τους μαθητές μας που γυρνά- νε την πλάτη στη ρατσιστική προπαγάνδα και αγωνίζονται για την θερμή υποδοχή των προσφύγων στην πόλη μας». Παράλληλα, με ανοικτή επιστολή προς τους γονείς (αναλυτικά στη σελίδα 36) στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη φιλοξενία προσφύγων κάνοντας έκκληση για λογικές αντιδράσεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)