to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ηρεμήστε, βρε, μη βρίζετε

Εντάξει, δεν σκέφτεσαι και τα καλύτερα για την Αγαπηδάκη που ορίστηκε να φροντίζει προσφυγόπουλα. Ούτε για τον Μητσοτάκη που την όρισε, μια και για να φροντίζει κάποιος παιδιά, πρέπει, εκτός από πτυχία, να έχει και κάποια συναίσθηση, κάποιο συναίσθημα, κάποια ενσυναίσθηση, κάποια ευαισθησία.


Και η κυρία, εκτός από τα αδιαμφισβήτητα νεοδημοκρατικά της αισθήματα, το μόνο που έχει είναι η εύοσμη διαπίστωσή της ότι ο Πολάκης δεν έχει συνειδητοποιήσει πως «τα σκατά δεν είναι χρυσάφι».

Ή η φιλική για τον κόσμο των παιδιών αποκάλυψη ότι «τα παιδιά του Τσίπρα απολαμβάνουν ήδη τα καλά της αστικής τάξης». Ή το φιλάνθρωπο μήνυμα προς τον Τσίπρα: «...Εσύ βγάζεις έρπη όταν αναγκάζεσαι να δουλέψεις. Εγώ βγάζω έρπη κάθε φορά που μου χαλάς τη δουλειά».

Δεν της χάλασε λοιπόν τη δουλειά ο Μητσοτάκης κι έτσι η καφετιά και ακατέργαστη χυδαιότητά της, που προφανώς θεωρεί ο πρωθυπουργός προσόν, μας αναγκάζει να τον ψέξουμε. Ως ψεύτη, υποκριτή και ταυτόχρονα βασιλιά της απάτης. Διότι μόνο ένας βασιλιάς της απάτης, που θεωρεί τους πολίτες αντικείμενα προς εξαπάτηση, θα έλεγε προεκλογικώς τα αφρώδη περί διορισμού για να καταλήξει μετεκλογικώς στα κρεμώδη του εσμού. Αλλά να του αναγνωρίσουμε και εύστοχους διορισμούς, βρε παιδιά.

Για την κυρία Μπαλαούρα, παραδείγματος χάριν, τι φωνάζετε; Πήγε επικεφαλής στον «Άγιο Σάββα». Και λοιπόν; Δεν έχει τα προσόντα, μια και στην «Αγία Όλγα» και στην «Παμμακάριστο» έχει ασκήσει διοίκηση επί σειράς κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.; Γιατί σώνει και καλά συνδέετε τον διορισμό της με τον ΔΟΜ σύζυγο;

Απαράδεκτο να μπλέκουμε τα πράγματα. Να μην καταλαβαίνουμε ότι εκείνη μπορεί να διακονεί το δημόσιο συμφέρον ως κράτος του Μητσοτάκη κι εκείνος ως γάτος του Μαρινάκη - να πιάνει όλα τα συριζαίικα ποντίκια όταν, κατά την πένα του, μασούλιζαν δημόσιες θέσεις και μισθούς.

Ότι εκείνη έχει το δικό της βιογραφικό, ως νηπιαγωγός, ως γραμματέας της ΠΑΣΟΚ Μερεντίτη, η οποία ακόμα ψάχνει τον Ραγκούση να τον φτύσει, αλλά και ως μετακλητή σε διοικήσεις νοσοκομείων.

Προς επίρρωση των παραπάνω, προβληματιστείτε με το εξής ερώτημα: αν η σύζυγος γνωστού αριστερού δημοσιογράφου διοριζόταν επί μη κανονικότητας διοικήτρια μεγάλου νοσοκομείου, θα ξιφουλκούσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, της κυρίας και του κυρίου ο Παπαχρήστος;

Ηρεμήστε, βρε, μη βρίζετε...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)