to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:34 | 06.06.2013

Διεθνή

ΗΠΑ: ντύθηκε Χίτλερ για να πάει στο δικαστήριο, όπου κρινόταν η κηδεμονία των παιδιών του!

Ο πατέρας που έχασε την επιμέλεια των παιδιών του, λόγω του ότι τους έδωσε ναζιστικά ονόματα, προσπάθησε να εξηγήσει γιατί πρέπει να τα πάρει πίσω. Το έκανε φορώντας...στολή ναζί!


Φορώντας ναζιστική στολή και αφήνοντας χιτλερικό μουστάκι εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου οικογενειακού δικαίου όπου επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα του, να δει τον μικρότερο γιο του, ένας νεοναζί.

Το περιστατικό συνέβη σε δικαστήριο του  New Jersey την περασμένη Δευτέρα με πρωταγωνιστή τον Heath Campbell, πατέρα τεσσάρων παιδιών του οποίου του έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο  Campbell, ο οποίος συνοδευόταν στο δικαστήριο από μια ομοϊδεάτισσα του, ασκούσε  ενδοοικογενειακή βία που έθετε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών του, στα οποία είχε δώσει ναζιστικά ονόματα!

Λίγο πριν την ακροαματική διαδικασία μιλώντας στο ΝΒΟ10 δήλωσε "Ο κόσμος πρέπει να δει ποιος είμαι".

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η  στρατηγική  του και για ποιο λόγο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας αυτή τη στολή στολή δήλωσε:

"Πάω να πω στον δικαστή ότι θέλω να είμαι πατέρας. Επιτρέψτε μου να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι καλός πατέρας".

Τον Αύγουστο του 2010, το εφετείο δικαιολόγησε την απόφαση του κράτους να του  αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών του.

Πέρσι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι αυτός και η η εν διαστάσει σύζυγός του, Deborah, δεν θα μπορούσαν να έχουν πίσω τα παιδιά τους.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και  υποστηρίζει ότι ήταν οι ιδέες του που οδήγησαν στην αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών του.

Τονίζει μάλιστα ότι του αφαίρεσαν την επιμέλεια αποκλειστικά και μόνο λόγω των ονομάτων τους  τα οποία είναι.... Adolf Hitler Campbell,  Joycelynn Aryan Nation Campbell και Honszlynn Hinler Campbell.

Δεν πρόλαβε να βαφτίσει το μικρότερο, αφού του αφαιρέθηκε η επιμέλεια. 

Το 2008 είχε αναφέρει ότι έδωσε το όνομα Adolf Hitler στο πρωτότοκο γιο του επειδή του άρεσε το όνομα και ότι "κανένας άλλος στον κόσμο δεν θα είχε τέτοιο όνομα".

(Πηγή: Huffington Post)

News247.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)