to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:12 | 03.09.2018

Αθλητισμός

Ιουλ. Συναδινός: Στο Ολυμπιακό χωριό το προπονητήριο της υδατοσφαίρισης

Συντονισμένες ενέργειες ώστε να αποκτήσουν οι εθνικές ομάδες του πόλο το δικό τους προπονητήριο


Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός υποδέχτηκε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εθνική Νέων Ανδρών και τη χάλκινη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνική Νεανίδων, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κατά την ομιλία του προς τους αθλητές και τις αθλήτριες που έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες, ο Ιούλιος Συναδινός αποκάλυψε πως γίνονται συντονισμένες ενέργειες ώστε να αποκτήσουν οι εθνικές ομάδες του πόλο το δικό τους προπονητήριο. Όπως εξήγησε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες με το υπουργείο Εργασίας, ούτως ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού να παραχωρηθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παίρνοντας το λόγο, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός δήλωσε προς του αθλητές του Τεό Λοράντου και τις αθλήτριες του Κώστα Δήμου:  «Καλώς ήρθατε! Είναι αυτονόητο ότι μας κάνατε πολύ χαρούμενους και υπερήφανους με τις επιτυχίες που φέρατε και οι δύο ομάδες. Νομίζω ότι στις πλάτες σας, στο μυαλό και στην ψυχή σας στηρίζεται η ελληνική υδατοσφαίριση. Η ελληνική υδατοσφαίριση που βέβαια έχει από παλιά μια παράδοση, αλλά πλέον είναι στην κορυφή της παγκόσμιας ελίτ και είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Νομίζω ότι από εδώ και εμπρός, θα μιλήσω και ως εκπαιδευτικός, η προσπάθεια θα είναι να μείνουμε στην κορυφή. Είναι και το πιο δύσκολο να μένεις στην κορυφή και να  δημιουργήσεις το μέλλον, τα νέα παιδιά που θα έρθουν από πίσω. Πριν λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε και την εθνική εφήβων. Όπως είπα σε εκείνους, τα ίδια θα πω και σε εσάς. Παιδιά, έχουμε το Τόκυο μπροστά μας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, μεγάλες διοργανώσεις. Εσείς είστε το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θέλω να πω συγχαρητήρια και στους προπονητές. Συγχαρητήρια και στην Ομοσπονδία γιατί η ΚΟΕ είναι μία από τις πιο καλά οργανωμένες Ομοσπονδίες και έχει μεγαλύτερη μαζικότητα και υποδομή, με υποδομή και στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση και την τεχνική κολύμβηση και το μέλλον είναι σπουδαίο. 

Νομίζω ότι τα χρήματα που ξοδεύει η Πολιτεία, είτε για τα κολυμβητήρια, είτε για την Ομοσπονδία, στη συγκεκριμένη περίπτωση πιάνουν τόπο. Φέρνουν αποτελέσματα. Είναι εδώ τώρα το αποτέλεσμα. Βέβαια, αυτό βασίζεται και στη δική σας ψυχή, την υπερπροσπάθεια και τον πόνο που έχετε τραβήξει στις προπονήσεις.  Στους γονείς σας που σας στηρίζουν. Ξέρουμε τι θα πει πρωταθλητισμός. Σας εύχομαι καλή συνέχεια!» 

Γυρνώντας προς τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Νέων Ανδρών, Τεό Λοράντο, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, είπε: «Έχουμε έρθει σε συνεννόηση με το υπουργείο Εργασίας και τις επόμενες ημέρες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού που φτιάχτηκαν για τον αθλητισμό, δεν φτιάχτηκαν για να είναι κλειστές, θα παραχωρηθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Πιστεύω ότι θα μπορεί να είναι κάλλιστα η προπονητική έδρα της υδατοσφαίρισης, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)