to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ιός Kill Green...

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε, μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς δύο μικρά κορίτσια, τη Μέλπω και τη Λουίζα, που σκάρωσαν ένα ευφάνταστο βίντεο κινουμένων σχεδίων για τον κορωνοϊό.


Τις ευχαριστίες του εξέφρασε, μέσω του λογαριασμού του στο Τουίτερ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς δύο μικρά κορίτσια, τη Μέλπω και τη Λουίζα, που σκάρωσαν ένα ευφάνταστο βίντεο κινουμένων σχεδίων για τον κορωνοϊό.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως τα δύο ταλαντούχα κορίτσια να έστελναν στον κ. Πρωθυπουργό και ένα ακόμα βιντεάκι. Ένα βιντεάκι με την ελληνική φύση, τα δάση της, τις ομορφιές της, τις προστατευόμενες περιοχές natura όπου ανασαίνουν με ασφάλεια ζώα και φυτά, και που όλα αυτά σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν “χάρη” στο αντι-περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που φέρνει χωρίς διαβούλευση στη Βουλή, ο υπουργός Περιβάλλοντος του κ. Μητσοτάκη, κ. Χατζηδάκης.

Ένα νομοσχέδιο που το μόνο πράσινο που έχει, όπως καταγγέλλουν δεκάδες οικολογικές οργανώσεις και συλλογικότητες, είναι το “πράσινο φως” που δίνει σε επενδύσεις τύπου “Ελληνικός Χρυσός”, ανοίγοντας διάπλατα πόρτες και παράθυρα σε έναν περιβαλλοκτόνο ιό – τον ιό που δίνει το πάνω χέρι στα “επιχειρηματικά συμφέροντα” σε βάρος της φύσης. Τον ιό Kill Green με υπογραφή των μετρ του είδους, κκ. Μητσοτάκη και Χατζηδάκη.

Η Μέλπω και η Λουίζα, με το ταλέντο που τις διακρίνει, έχουν μπροστά τους πεδίο λαμπρό. Γιατί το μέλλον που τους (μας) επιφυλάσσουν οι κκ Μητσοτάκης και Χατζηδάκης μόνο πράσινο δεν είναι. Μαύρο, κατάμαυρο είναι, όσο κι αν προσπαθεί να μας πείσει περί του αντιθέτου με το μειλίχιο ύφος του ο κ. Υπουργός. Εκείνος που περηφανεύεται ότι “τρέχει” τις περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις της κυβέρνησης και που σήμερα αφήνει απροστάτευτο το περιβάλλον, καταργώντας τον προστατευτικό ρόλο του Δημοσίου που πλέον “δεν θα μπορεί να τρενάρει τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις, περιμένοντας ανάπτυξη στην χώρα από τον αέρα τον κοπανιστό!” Καταλάβατε τι σας  και μας περιμένει Μέλπω και Λουίζα;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)