to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το Instagram ξεπέρασε το Twitter

To Instagram έχει φθάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο.


 
Η εταιρεία διαθέτει σήμερα περισσότερους από 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, που μοιράζονται πάνω από 70 εκατομμύρια φωτογραφίες κάθε μέρα, με τα “likes” να φθάνουν κατά μέσο όρο τα 2,5 δις. ημερησίως.

Ότι έφθασε τα 300 εκατομμύρια είναι σημαντικό για δύο λόγους.

Πρώτον, πρόκειται για εντυπωσιακή ανάπτυξη. Από το Μάρτιο, ο αριθμός των νέων ενεργών χρηστών κάθε μήνα ανήλθαν συνολικά περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Δεύτερον, ο αριθμός αυτός, κάνει το Instagram πλέον μεγαλύτερο από το Twitter, που έχει 284 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Η εταιρεία τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεσμευόμαστε πως κάνουμε ότι είναι δυνατό έτσι ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά κρατώντας παράλληλα το Instagram μακριά από spam λογαριασμούς που πλήττουν καθημερινά τα δίκτυα. Πάνω στο δεύτερο μάλιστα τελειώνουμε κάποια νέα μέτρα που θα μπουν σε λειτουργία από τις αρχές του επόμενου χρόνου»

Πάνω από το 70% των χρηστών του βρίσκονται εκτός ΗΠΑ, και οι χρήστες έχουν μοιραστεί πάνω από 30 δισεκατομμύρια φωτογραφίες.

“Μπορεί το Instagram να κρατήσει αυτό το ρυθμό ανάπτυξης; “Είναι πραγματικά μία πρόκληση για μένα και την ομάδα μου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Kevin Systrom σε αποκλειστική συνέντευξη του στο CNBC.

Η βάση χρηστών του Instagram συγκρίνεται με αυτή των 331 εκατομμύριων του LinkedIn και του Facebook με τους 1.35 δις χρηστών. Οι εφαρμογές δε WhatsApp και Messenger έχουν περισσότερους από 300 και 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)