to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:06 | 25.07.2013

Κοινωνία

Ινδικό εστιατόριο μόνο για Έλληνες ανοίγει η Χρυσή Αυγή στο ρουφ του New Dream Hotel

Αναδημοσίευση από το σατιρικό tokoulouri.com


Προσπάθεια να αντιστρέψει τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της επιχειρεί η Χρυσή Αυγή, η οποία σκοπεύει να ανοίξει ένα εστιατόριο με διεθνή κουζίνα – συγκεκριμένα ινδική – που ωστόσο θα απευθύνεται μόνο σε Έλληνες.

Το εστιατόριο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Αύγουστο, ενώ οι προετοιμασίες στο κατάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο χώρος θα βρίσκεται στην ταράτσα του μαγευτικού ξενοδοχείου New Dream, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής να γευτούν εξωτικές γεύσεις με θέα τον υπέροχο αττικό ουρανό.

Το μενού έχει επιμεληθεί προσωπικά η κυρία Ζαρούλια σε συνεργασία με Βρετανοϊνδό σεφ, ο οποίος και ήρθε ειδικά για την περίσταση στην Αθήνα. Μιλώντας στο «Κουλούρι», η κυρία Ελένη Ζαρούλια δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα ανοίξουμε ένα εστιατόριο στην καρδιά της ταλαιπωρημένης Αθήνας, είναι κάτι που χρειάζεται ο Έλληνας. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές καθώς μειώθηκε το ΦΠΑ στην εστίαση και τα ενοίκια είναι χαμηλά. Αυτός ο χώρος να φανταστείτε μας παραχωρήθηκε δωρεάν. Ελπίζουμε να μείνει ευχαριστημένο το αθηναϊκό κοινό, γιατί προσπαθήσαμε πολύ. Για τον λόγο αυτό φέραμε για να μας βοηθήσει με την προετοιμασία του εστιατορίου, τον Βρετανό σεφ Αλφρέδο ΜακΕνζι. Ξέρετε πόσο σπανίζουν τη σήμερον ημέρα οι καλοί αποικιοκράτες σεφ από την Ινδία; Κι όμως εμείς το καταφέραμε».

Σχετικά με το μενού του εστιατορίου, η κυρία Ζαρούλια συμπλήρωσε: «Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, τον οποίο παρεμπιπτόντως πρώτη φορά επισκέπτομαι, φτιάξαμε ένα υπέροχο μενού, σε μια ατμόσφαιρα που θα μαγέψει κάθε επισκέπτη. Σε όσους σκοπεύουν να μας επισκεφτούν, προτείνω ανεπιφύλακτα τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος,  «Bengal Chingri» και «Mirchi Murgh Massala». Θα πρέπει να τα δοκιμάσει κάθε Έλληνας που αγαπά την πατρίδα του».

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν το Δεκαπενταύγουστο. Μέλη της Χρυσής Αυγής θα γιορτάσουν τη μεγαλύτερη Θεομητορική εορτή των Χριστιανικών Εκκλησιών, την κοίμηση της Θεοτόκου, με τους εναπομείναντες στο κλεινόν άστυ πιστούς Έλληνες, στους οποίους θα μοιράσουν δωρεάν Bhaji κρεμμυδιού, Pakora με μανιτάρια και γαρδουμπάκια, προσωπική αδυναμία του προέδρου κ. Μιχαλολιάκου. Στις τιμές δε, έχει ήδη περαστεί η μείωση του ΦΠΑ. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Βρετανοϊνδός σεφ: «If we had ‘choriatiki’ on the menu, it would cost 4.5 euros».

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η διεύθυνση του καταστήματος, στο εστιατόριο θα εργάζονται αυστηρώς και μόνο Έλληνες. Παρόλα αυτά, για να είναι αυθεντική η εμπειρία και η ατμόσφαιρα του χώρου, θα μακιγιάρονται με φούμο και θα φορούν σάρι και άλλες παραδοσιακές φορεσιές της Ινδίας. «Δεν θα είναι για όλους απαραίτητο όμως», συμπλήρωσε. «Κάποιες Ελληνίδες και Έλληνες που εργάζονται ήδη στο εστιατόριο είναι από φυσικού τους αρκετά μελαμψοί και θα γλιτώσουν το φούμο».

Τέλος, φήμες πως ο γάμος του βουλευτή της Χ.Α. Κώστα Μπαρμπαρούση δοκιμάστηκε, καθώς η Μεξικανή σύζυγός του επέμενε για μεξικάνικο εστιατόριο μόνο για Έλληνες, διαψεύδονται κατηγορηματικά από το Μεξικάνικο Προξενείο.

Πηγή: tokoulouri.com

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)