to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ημέρα αποφάσεων για τον Ολυμπιακό σε όλα τα μέτωπα...

Ημέρα αποφάσεων είναι η σημερινή στον Ολυμπιακό, καθώς οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά, θα είναι ραγδαίες.


Η σύσκεψη κορυφής που αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στην οποία θα είναι παρόν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο. Κατ΄ αρχή θεωρείται βέβαιη η απομάκρυνση του Βίκτορ Σάντσεθ από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

 

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ρήτρα των 180.000 ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα για τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Αν και υπάρχουν αρκετές προτάσεις για την πρόσληψη ξένου τεχνικού (Γκαρσιά, Μπιέλσα, Βίλας Μπόας, Μπλαν) οι διοικούντες των Πειραιωτών εκτιμούν ότι στην παρούσα φάση ο καταλληλότερος για τη δουλειά είναι ο προπονητής του Πανιωνίου με τον οποίο ήδη έχουν γίνει επαφές και ο ίδιος είναι θετικός στο να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο έμψυχο δυναμικό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρουσιάζεται αποφασισμένος να απομακρύνει αρκετούς παίκτες. Ήδη, ο Ντουρμάζ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και για τον Μαζουακού, ενώ εξελίξεις αναμένονται και με τους Πάρντο, Ντα Κόστα και Σεμπά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι εκπλήξεις και να απομακρυνθεί παίκτης ή, παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Εκτός των επικείμενων αποχωρήσεων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα προχωρήσει και στην ενίσχυση του ρόστερ. Είναι πάρα πολύ πιθανό το σενάριο των μαζικών μεταγραφών, μιας και έχουν γίνει αρκετές επαφές με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους» και με κάποιους υπάρχει πρροσφορική συμφωνία. 

Επίσης, επίκεινται αλλαγές και σε διοικητικά πόστα μέσα στ΄ αποδυτήρια, ίσως και στην ΠΑΕ. Ακούγεται έντονα ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι το νέο πρόσωπο σε καίριο πόστο.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)