to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:12 | 16.07.2021

Κοινωνία

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη

Δόθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του αστυνομικού που κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε τη 18χρονη - Πρόκειται για τον Δημήτριο Μπουγιούκο του Ελευθερίου και της Παρασκευής,που γεννήθηκε στις 16-11-1982 στην Αθήνα:


Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το μεσημέρι η αστυνομία τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού που βασάνιζε και εξέδιδε την 18χρονη. Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Χρ. Σπίρτζης: Η ΕΛΑΣ άργησε μια εβδομάδα - Ας δει ξανά η ΝΔ το μητρώο μελών της

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισημαίνει πως τα στοιχεία του αστυνομικού - βιαστή της Ηλιούπολης δόθηκαν στη δημοσιότητα με καθυστέρησης μίας εβδομάδα και κατόπιν εντόνων πιέσεων - Παροτρύνει δε τη ΝΔ να ξανακοιτάξει το μητρώο μελών της, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία

Διαβάστε ακόμη:

Προφυλακίζεται και τρίτος κατηγορούμενος για το κύκλωμα της Ηλιούπολης

Ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση εξώθησης σε πορνεία που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα είχε την ίδια ποινική μεταχείριση με αυτήν που αποφάσισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας τόσο για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης αστυνομικό όσο και για τον πατέρα της καταγγέλλουσας, οι οποίοι είναι ήδη προσωρινά κρατούμενοι.

Ο 32χρονος, που συνελήφθη μετά την κατάθεση της 19χρονης η οποία έδωσε στοιχεία για αυτόν, απολογήθηκε για τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών

 Υπόθεση Ηλιούπολης: Δεύτερη γυναίκα μίλησε στην ΕΛΑΣ για τη δράση του αστυνομικού

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)