to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:47 | 20.10.2019

Κοινωνία

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 28 βαθμούς Κελσίου. Συννεφιά προβλέπεται για αύριο, Δευτέρα.


Καλή η εικόνα του καιρού στην Αττική, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, τέσσερα μποφόρ, και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το θερμόμετρο θα δείξει έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά πιθανώς να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

tags: καιρός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)