to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:02 | 22.04.2015

πηγή: patrisnews

Κοινωνία

Ηλεία: Ζευγάρι ηλικιωμένων άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν, το βράδυ της Τρίτης, δύο ηλικιωμένοι από την περιοχή του Θολού Ζαχάρως, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούσθηκε με καρότσα τρακτέρ, επί της Εθνικής Οδού Πύργου - Κυπαρισσίας στο ύψος του Κακόβατου Ζαχάρως.


Ο άτυχος, 84χρονος, απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Παναγιώτης Τάγαρης και η 78χρονη σύζυγός του Αγαθή, «έφυγαν» μαζί για το μεγάλο ταξίδι.

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις εννέα χθες το βράδυ, όταν το ασημί Peugeot που οδηγούσε ο 84χρονος, με κατεύθυνση προς το Θολό και στο οποίο επέβαινε η σύζυγός του, καρφώθηκε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος καρότσας τρακτέρ, που ήταν φορτωμένο με σανό, το οποίο προπορευόταν, με οδηγό έναν 38χρονο από την περιοχή της Καλλίδονας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν είδε μπροστά του το μεγάλο όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του, να καρφωθεί στην πίσω πλευρά της καρότσας.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τα δύο οχήματα κατέληξαν στην άκρη του δρόμου και ο άτυχος άνδρας, υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ δίπλα του χαροπάλευε η 78χρονη, σύζυγός του, η οποία κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός του τρακτέρ, δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που συνέβη ενώ σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία Πύργου και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Κλιμάκιο Κρεστένων, όπου προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του ζευγαριού ενώ η οδός όπου έγινε το ατύχημα παρέμεινε κλειστή για κάποια ώρα εξαιτίας του σοβαρού συμβάντος.

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)