to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:57 | 15.10.2021

Κοινωνία

Ηλεία: Τραγικό δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου με θύμα μια 26χρονη έγκυο

Τραγικό θάνατο βρήκε 26χρονη έγκυος στην Πατρών - Πύργου στο ύψος της Βάρδας - Η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της μετά από την σύγκρουση του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, με φορτηγό - Τραυματίες ο σύζυγος και ο πεντάχρονος γιος της


Μια 26χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της και τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της Βάρδας – Ψάρι περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Το αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγό της και τον πεντάχρονο γιο τους. Το παιδί και ο σύζυγος της 26χρονης έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του φορτηγού. Το πεντάχρονο παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Βάρδα, ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη την 24χρονη σύζυγό του και τον ανήλικο 4χρονο γιό τους, συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε έτερος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας και τους τραυματισμούς των δύο οδηγών, καθώς και του ανήλικου αγοριού.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ οι δυο οδηγοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας και στο Γενικό  Νοσοκομείο Πύργου.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

tags: Ηλεία

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)