to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ιδού οι Ευρωπαίοι του Μεσαίωνα

Ψαρεύουν ψήφους στα ματωμένα νερά του Αιγαίου τα κατακάθια της πολιτικής και το προσωπικό τους


«Ασφυξία από λαθραίους ευρωπαϊστές» θα ήθελα να ήταν σήμερα ο βασικός τίτλος μιας εφημερίδας και με υπότιτλο «Κόλαση στην Ελλάδα από ρατσιστές και φασίστες που ζητούν περισσότερους νεκρούς στο Αιγαίο». Θα μπορούσε η εφημερίδα αυτή να κατηγορηθεί για λαικισμό και εμπόριο θανάτου αν δίπλα στις φωτογραφίες των πνιγμένων παιδιών στις τουρκικές ακτές φιγουράριζαν τα πορτρέτα των πρωτοπαλίκαρων της Δεξιάς να αφρίζουν ουρλιάζοντας «Μόλις γυρίσουμε, θα κλείσουμε τα σύνορα στους λαθραίους»;

Νεκρούς μετανάστες ήθελαν στον Έβρο. Πνιγμένους πρόσφυγες θέλουν στο Αιγαίο και είναι κροκοδείλια τα δάκρυά τους μπροστά στις εικόνες της ανείπωτης φρίκης. Πουλάνε ξεδιάντροπα ευρωπαϊσμό και φιλελευθερισμό τα ντόπερμαν της ξενοφοβίας που ονειρεύονται μεραρχίες στον Έβρο να κατατροπώνουν τα φουσέκια των άοπλων αλλόθρησκων, και πυραυλακάτους στο Αιγαίο να βυθίζουν τον στόλο των Αγαρηνών. Είναι τόσο «Ευρωπαίοι» που απέμειναν να ουρλιάζουν με μοναδική παρέα τους νεοναζί της Γερμανίας που πυρπολούν τις νύχτες τους καταυλισμούς των προσφύγων για να «ξεβρομίσουν τον τόπο τους» από τους «λαθραίους».

Παίρνουν την μπουκιά απ' το στόμα του Μιχαλολιάκου και της ναζιστικής συμμορίας του οι «ευρωπαϊστές» της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτοντας το αποκρουστικό τους πρόσωπο. Ψαρεύουν ψήφους στα ματωμένα νερά του Αιγαίου τα κατακάθια της πολιτικής και το προσωπικό τους. Απελπιστικά μόνοι μέσα σε μια Ε.Ε. που ξυπνά από τον λήθαργο και βρίσκεται αντιμέτωπη με την ένοχη σιωπή της, οι ντόπιοι βρυκόλακες δεν λένε να το βάλουν κάτω. Επιμένουν στην ακραία τους ρητορική. Επιμένουν στους φράχτες, στα κλειστά σύνορα και στις επαναπροωθήσεις με κάθε κόστος. «Να κρατήσουμε την Ελλάδα καθαρή» εξακολουθούν να ουρλιάζουν στο όνομα της φυλής, του έθνους και του τουρισμού.

«Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Μπόνους ένας λαθρομετανάστης σπίτι σου» κάγχαζε ο γνωστός τηλεπλασιέ της Ν.Δ. την επομένη του ναυαγίου με τους 400 νεκρούς του Απριλίου στη Μεσόγειο. «Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη για να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα και να φύγουν» έλεγε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ο αθεράπευτα φασίστας Άδωνις. «Η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και, για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί» εξηγούσε καταχειροκροτούμενος από το ακροδεξιό ακροατήριο του μπαμπά του ο υιός Πλεύρης. Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «μετατρέπει την Ελλάδα σε μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών στη χώρα» ο μέχρι πρότινος αρχηγός τους, λέγοντας πως «οι επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, την οικονομία και τον τουρισμό, θα είναι καταστροφικές και επιπλέον θα υπάρχουν και συνέπειες στη σχέση μας με την Ευρώπη». Και να που έρχεται η Ε.Ε. σήμερα να τους «αδειάσει» με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς έστω και με καθυστέρηση αντιλαμβάνεται την ανάγκη ανθρωπιστικής αντιμετώπισης του προβλήματος αφήνοντας απελπιστικά μόνη τη Νέα Δημοκρατία να τσαλαβουτάει στα θλιβερά λασποτόπια του ευρωπαϊκού Μεσαίωνα.

Πέτρος Κατσάκος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)