to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:53 | 25.02.2018

Κοινωνία

Σισμανόγλειο: ΕΔΕ για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας, Αλέκου Λάλου

Το Νοσοκομείο Σισμανόγλειο με ανακοίνωσή του απαντά στην καταγγελία του γιου του πρώην δημάρχου και σημερινού αντιδημάρχου Φιλαδέλφειας, Μιχάλη Λάλου πως ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας λανθασμένης διάγνωσης.


Ο γιος του πρώην δημάρχου, Αλέκου Λάλου, και σημερινός αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας, Μιχάλης Λάλος, καταγγέλλει πως ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας λανθασμένης διάγνωσης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος καταγγέλλει πως ο πατέρας του και πρώην δήμαρχος Φιλαδέλφειας, Αλέκος Λάλος, είχε συμπτώματα εμφράγματος και το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν να τον παραλάβει. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Λάλος πήγε τον πατέρα του στο νοσοκομείο και οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από ψύξη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία. Ο Μιχάλης Λάλος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά…

Η ανάρτηση του Μιχάλη Λάλου:

«8.45 καλώ το 166 για ασθενοφόρο που θα πάρει τον πατέρα μου με συμπτώματα εμφράγματος. 10.15 ξανακαλώ και μου λένε ότι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουνε και πότε θα υπάρχει. Τον πηγαίνω στο Σισμανόγλειο μόνος μου. Τον παραδίδω στους γιατρούς με το ιστορικό καρδιοπάθειας του. Του κάνουν εξετάσεις και μου τον δίνουν πίσω για το σπίτι με διάγνωση μυοσκελετικού πόνου (ψύξη). Μία ώρα μετά πεθαίνει στο σπίτι 2 μέρες μετά τον καυγά της Βουλής για το ποιος πήρε τις περισσότερες μίζες στον χώρο της υγείας. Ο Αλέκος έφυγε με τρόπο που ντροπιάζει αυτό το κράτος… Καλό ταξίδι πατέρα… Ξέχνα τους…»

Το ενημερωτικό Σημείωμα από το Νοσοκομείο Σισμανόγλειο αναφέρει:

Ο ασθενής Α.Λ., ετών 73, προσήλθε στα ΤΕΠ κατά την πρωινή εφημερία της Παρασκευής 23-2-2018, αιτιώμενος εντοπισμένο άλγος στη μεσοπλάτια χώρα, με διαλείποντα χαρακτήρα που υφέθηκε με τη λήψη αναλγητικών.

Έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος που κρίθηκε απαραίτητος (ΗΚΓφημα, ακτινογραφία θώρακα, αιματολογικός και βιοχημικός έλεγχος με επαναληπτική λήψη καρδιακών ενζύμων και τροπονίνης), ο οποίος ήταν αρνητικός για οξύ ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου. Ο ασθενής αποχώρησε σε καλή κλινική κατάσταση με τις κατάλληλες οδηγίες και  σε περίπτωση επανάληψης του άλγους, να απευθυνθεί σε εφημερεύον Νοσοκομείο.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και θα διεξαχθεί σχετική ΕΔΕ για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)