to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:09 | 16.11.2016

Αθλητισμός

Η ζωή του Μάικλ Τζόρνταν σε 10ωρο ντοκιμαντέρ

Υπήρξε ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Κάποιοι το αμφισβητούν και λένε διάφορες κακίες. Όπως και να έχει, αν και η καριέρα του έχει τελειώσει, κανένας προς το παρόν δεν φαίνεται άξιος να τον αντικαταστήσει στον θρόνο του, αφού ήταν αυτός που έκανε το άθλημα τόσο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.


Για αυτόν λοιπόν, τον μεγάλο καλαθοσφαιριστή, τον Μάικλ Τζόρνταν δεν θα ήταν αρκετή μία δίωρη αυτοβιογραφική ταινία.

Έτσι το ΝΒΑ και η Creative Artists Agency αγόρασαν ένα δεκάωρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Τζόρνταν. Η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά η ταινία θα ασχοληθεί κυρίως με τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του ως παίκτης του μπέιζμπολ και επέστρεψε και πάλι στην ενεργό δράση ως μπασκετμπολίστας λέγοντας την φράση «I'm back».

Επικεφαλής της ομάδας παραγωγής είναι ο Μάικλ Τόλιν, ο οποίος έχει λάβει το αθλητικό βραβείο Έμμυ καλύτερης μονταρισμένης αθλητικής σειράς για το ντοκιμαντέρ του «30 for 30».

Στον γεννημένο στο Μπρούκλιν, 53χρονο Τζόρνταν, που είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Σάρλοτ Χόρνετς (Μπόμπκατς), πιστώνεται η επιστροφή του ΝΒΑ στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, καθιστώντας τον εαυτό του σε διαφημιστικό πρότυπο κάνοντας τα παπούτσια Air Jordan παγκόσμια δημοφιλή, αποφέροντας δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία παραγωγής και τον εαυτό του.

Το ντοκιμαντέρ θα καλύψει την αποχώρηση του Τζόρνταν από το μπάσκετ και την ενασχόλησή του με το επαγγελματικό μπέιζμπολ, την τραγική δολοφονία του πατέρα του και την θριαμβευτική επιστροφή στην καλαθοσφαίριση.

Michael Jordan Shaq Space Jam

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)