to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η υποκριτική, η υποκρισία και το χαρακίρι

Κουίζ: Ποιος κρατάει περισσότερο στο χέρι τον άλλον: ο κ. Μητσοτάκης την κ. Μενδώνη ή τούμπαλιν; Οι στοιχηματικές κλείνουν προς το τούμπαλιν.


Αποκάλυψη Βόμβα 1η : Με νέο έγγραφο, δίνεται στην ΕΡΤ εντολή στις φωτογραφίες η Λίνα Μενδώνη να εμφανίζεται μόνη, χωρίς κανέναν δίπλα της. Προς όλους τους παραγωγούς προπαγάνδας.

Αποκάλυψη 2η: Εντολή των επικοινωνιολόγων ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φωτογραφηθεί επειγόντως με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, η οποία εξέφρασε γνήσιες ανησυχίες για τις κακοποιήσεις. Η φωτογραφία χωρίς καφέ στο χέρι.

Κουίζ: Ποιος κρατάει περισσότερο στο χέρι τον άλλον: ο κ. Μητσοτάκης την κ. Μενδώνη ή τούμπαλιν; Οι στοιχηματικές κλείνουν προς το τούμπαλιν.

Ανίκανη ανεβάζουν την Λίνα Μενδώνη, ανίκανη την κατεβάζουν. Έχει ειπωθεί πολλάκις ότι πιο επικίνδυνος κι απ’ τον ανίκανο είναι ο ικανός για όλα.

Μέχρι την Ιαπωνία έφθασαν οι αποκαλύψεις για τους βιασμούς ανηλίκων. Υπενθυμίζω ότι εκεί ανακαλύφθηκε το χαρακίρι.

Άλλη αναγκαία υπενθύμιση: η Λίνα Μενδώνη δεν υπήρξε τυχαία μανδαρίνος. Κου-ουεν λέγεται ο μανδαρίνος στην Κίνα, που βρίσκεται πριν από την Ιαπωνία, όπου έφθασαν τα μαντάτα.

Διάβασα κάπου ότι, το βράδυ των περασμένων εκλογών, η Λ. Μενδώνη ήταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και την επομένη βρέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτό ούτε σε παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα συνέβαινε.

Τώρα ψάχνει να βρει ποιοί έπαιξαν σε παραστάσεις του Λιγνάδη για να τους ρίξει την ευθύνη. Έχω την πληροφορία ότι ένας υποβολέας έπαιξε ύποπτο ρόλο στην υπόθεση.

Η υπουργός Πολιτισμού έδειξε και την Έλενα Ακρίτα σαν υπεύθυνη, επειδή είχε γράψει καλή κριτική για τον Οιδίποδα. Τί νομίζετε, τυχαία ο Οιδίποδας έβγαζε τα μάτια του με την μητέρα του;

Στο τέλος, η Κ. Μενδώνη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Δ. Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Προφανώς. Πολύ επικίνδυνος, αφού συνιστά απειλή για την καρέκλα της.

Τελικά, μήπως η Λίνα Μενδώνη δεν είναι η μοναδική φταίχτης για την κατάντια του πολιτισμού, αλλά αποτελεί την αντανάκλασή του;

Δεν ξέρω αν είδατε τις εικόνες από την εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Κιμ Γιόνγκ Ουν με την υπέρκομψη σύζυγό του. Τέτοιο ρυθμικό χειροκρότημα δεν είχαν πετύχει ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χθες το βράδυ είχε διακοπή ρεύματος στο Παλαιό Φάληρο, ενώ επικρατούσε μπουνάτσα. Η τρικυμία ενέσκηψε στο επιτελικό κράτος.

Θα μου πεις, εδώ ο Στέφανος Μάνος κοντεύει να ξεχάσει τον ηλεκτρισμό. Ακόμη και τον Τόμας Έντισον, που τον ανακάλυψε, τον θυμάται αμυδρά. Μόνο ο Κυρ. Μητσοτάκης θα του μείνει αξέχαστος.

Υπουργός στην Αργεντινή παραιτήθηκε γιατί έστελνε φίλους του να εμβολιασθούν. Αυτά συμβαίνουν εκεί όπου δεν έχει ανακαλυφθεί το επιτελικό κράτος.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης τους δίδασκε μόνο ορθοφωνία και υποκριτική, η μήπως και υποκρισία;

*  Ο  Γιώργος Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)