to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η υποκρισία του Κυρ. Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε χθες όλους τους βουλευτές να διαθέσουν σε ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό το 50% του μισθού τους.


Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε χθες όλους τους βουλευτές να διαθέσουν σε ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό το 50% του μισθού τους. Κύριε Μητσοτάκη αν αυτή η κρίση ανθρωπισμού σας είχε πιάσει χρόνια τώρα μάλλον η Ελλάδα θα είχε σωθεί και δεν θα είχαμε ανθρώπους να πεθαίνουν στον δρόμο από την πείνα. Επίσης Κύριε Μητσοτάκη θέλουμε γιατρούς να στελεχώσουμε τα νοσοκομεία μας και όχι λεφτά. Θέλουμε μάσκες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για να βγούμε ζωντανοί από την πανδημία. Κύριε Μητσοτάκη όταν το κόμμα σας έφερε μνημόνια και περικοπές συντάξεων γιατί δεν διαθέσατε το μισό του μισθού σας για να βοήθεσετε τον κόσμο; προσπαθείτε μάταια να γίνετε ήρωας την Ελλάδας τώρα αλλά ο κόσμος δεν ξεχνά τα σκάνδαλα, τις μίζες, τα μνημόνια, τις απολύσεις. Αλήθεια Κύριε Μητσοτάκη γιατί απολύετε καθαρίστριες από τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας ; θα δώσετε και σε εκείνες το 50 τοις εκατό του μισθού σας ; υποκρισία Κύριε Μητσοτάκη και λαϊκισμός λέγεται αυτό που κάνετε!

Αλήθεια είπατε επίσης ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε το μαξιλάρι των 32 δις. Το μαξιλάρι που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρέλαβε μια χώρα σε πλήρη καταστροφή! Αλλά γιατί να το χρησιμοποιήσετε τώρα ; θα σας καλύψουν οι εθελοντές και θα σας μείνουν τα λεφτά για να τα δώσετε στις τράπεζες! Τι δεν είναι έτσι ; πάντως νομίζω σας βολεύει εκπληκτικά η πανδημία του Κορωνοϊού για να φέρετε ανώδυνα ένα νέο μνημόνιο! Σας μάθαμε πια, μην μας κοροϊδεύετε μέσα στην μούρη μας. Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να εξυπηρετείτε τον καπιταλισμό.

Ψάχνετε εθελοντές τώρα Κύριε Μητσοτάκη για να στελεχώσετε τα νοσοκομεία που εσείς υποστελεχώσατε. Ναι θα είμαστε εθελοντές γιατί σεβόμαστε τις ανθρώπινες ζωές, όχι για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντά σας. Θα λογαριαστούμε μετά την πανδημία!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)