to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:55 | 03.07.2015

Κοινωνία

Η WIND απαντάει στο δημοσίευμα του left.gr

Η Wind αναφέρει ότι η λέξη ΝΑΙ (όπως και η λέξη ΟΧΙ) χρησιμοποιείται από τα συστήματά της εταιρείας «τουλάχιστον εδώ και μια 10ετία» και η προσφορά της (σσ προσφορά που δημιουργήθηκε για τις ημέρες από 1η Ιουλίου μέχρι 7 Ιουλίου) «δεν έχει καμία σχέση ή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις, ούτε αμέσως ούτε εμμέσως!»


Η απάντηση της εταιρείας για το δημοσίευμα με τίτλο Δωρεάν επικοινωνία με «ναι» στην υποτέλεια...:

Αξιότιμοι κύριοι,

Δημοσιεύθηκε χθες στον διαδικτυακό τόπο σας και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο http://left.gr/news/wind-dorean-epikoinonia-me-nai-stin-ypoteleia - άρθρο όπου αναφέρεται ότι «Σίγουρα ο Γκαίμπελς θα ήταν περήφανος για τη μέθοδο προπαγάνδας της Wind…», σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την πρωτοβουλία της WIND να δώσει δωρεάν επικοινωνία στους πελάτες της. Επειδή προβαίνετε σε έναν χαρακτηρισμό παντελώς αναληθή και αυθαίρετο, για την αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η λέξη ΝΑΙ όπως και η λέξη ΟΧΙ χρησιμοποιούνται από τα συστήματά μας τουλάχιστον εδώ και μια 10ετία προκειμένου οι συνδρομητές μας να δηλώσουν μέσω γραπτού μηνύματος εάν επιθυμούν ή όχι να κάνουν χρήση κάποιας υπηρεσίας. Δηλαδή το ΝΑΙ σημαίνει ΘΕΛΩ και το ΟΧΙ σημαίνει ΔΕΝ ΘΕΛΩ πάντα όσον αφορά στην ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε στο site μας παραδείγματα τέτοιων υπηρεσιών http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/upiresies/upiresies-kliseon/.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση στόχος της WIND ήταν να δώσει άμεσα στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία και ο μόνος τρόπος που αυτό μπορεί να γίνει από τεχνικής πλευράς είναι η αποστολή του μηνύματος «1500 ΝΑΙ». Το ΝΑΙ σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με τη ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία και δεν έχει καμία σχέση ή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις, ούτε αμέσως ούτε εμμέσως!

Παρακαλούμε για την άμεση επανόρθωση καθώς με το εν λόγω δημοσίευμα δημιουργούνται εσφαλμένες και βλαπτικές για τη WIND εντυπώσεις. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας,

Με εκτίμηση εκ μέρους της WIND,

Ειρήνη Αναστασιάδου

Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)