to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:14 | 15.11.2022

Πολιτική

Η Θ. Φωτίου απαντά στον Α. Γεωργιάδη: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι υπαρκτό με υπογραφή Μητσοτάκη

Μέσα στον πανικό του από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις από το σκάνδαλο των υποκλοπών ο Άδωνις Γεωργιάδης στη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου επιχείρησε να διαστρεβλώσει πλήρως τη τοποθέτηση της Θεανώς Φωτίου απομονώνοντας και ερμηνεύοντας ένα σχόλιο της που είχε σκοπό να καταδείξει ότι η τόσο στενή και μονομερής κατανομή κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης έχει ενοχλήσει μέχρι και επιχειρηματικούς Ομίλους που στήριζαν την κυβέρνηση


«Διασπαθίσετε σε ημέτερους το Ταμείο Ανάκαμψης. Γι’ αυτό το ταμείο γίνονται όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από επιχειρηματίες που προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από όσα κάνατε. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δις ευρώ των ταμείου Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Φωτίου.

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης να εφευρίσκει σε αυτή την αποστροφή τους δράστες των υποκλοπών, σπεύδοντας να κάνει μάλιστα και σχετική ανάρτηση στο Twitter. 

Εκτός βέβαια από τα 57 δευτερόλεπτα μιας μακράς τοποθέτησης για την ενίσχυση της ανάπτυξης στον τόπο, που βολικά χρησιμοποίησε ο κ. Γεωργιάδης στη συνέχεια θέλησε να στήσει ένα επικοινωνιακό σόου και παίρνοντας τον λόγο υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η κυβέρνηση δυσαρεστεί τους ολιγάρχες με τις επιλογές της.

Η κυβέρνηση των εκατομμυρίων σε απευθείας αναθέσεις, η κυβέρνηση που χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια υπερκερδών στους παρόχους ενέργειας, η κυβέρνηση που αρνείται να ελέγξει ουσιωδώς την αγορά σε περίοδο πληθωριστικής κρίσης ισχυρίζεται διά στόματος υπουργού της ότι τη κυνηγάνε τα συμφέροντα!

Στις αιτιάσεις του Υπουργού που έσπευσε να διακινήσει η πανικόβλητη ΝΔ απάντησε η ίδια η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με γραπτή της δήλωση.

αναλυτικά η δήλωση της κ. Φωτίου

Θ. Φωτίου: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι υπαρκτό, ποτελεί πληγή για τη χώρα μας και τη Δημοκρατία και φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη

 Κάποιοι επιχειρηματίες που μπορεί να μην ευχαριστημένοι με το  χρήμα, σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα | Έθνος

Ανεξαρτήτως τι κατάλαβε από τα λεγόμενα μου σήμερα σε Επιτροπή της Βουλής και τι προβάλλει ο κ. Γεωργιάδης, η αλήθεια είναι η εξής: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι υπαρκτό. Αποτελεί πληγή για τη χώρα μας και τη Δημοκρατία και φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το καθεστώς Μητσοτάκη διασπαθίζει αδιαφανώς το δημόσιο χρήμα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης σε ημέτερους. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι παρακολουθήσεις σχετίζονται και με τη ροή του χρήματος. Καμία διαστρέβλωση δε θα τους σώσει από το να λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες.​

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)