to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:07 | 21.10.2017

Αθλητισμός

Η σπουδαία «μονομαχία» του Γιάννη με τον ΛεΜπρόν (βίντεο)

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννης Αντετοκούνμπο μας πρόσφεραν μια εντυπωσιακή μάχη στο ματς των Μπακς με τους Καβς


Με μια σπουδαία... παράσταση αντάμειψαν τους λάτρεις του ΝΒΑ οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο «Greek Freak» είχε 34 πόντους (15/21 διπ., 0/1 τρ., 4/6 β.), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο «Βασιλιάς» μέτρησε 24 πόντους, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 στοπ. Τελικά ο ηγέτης των Καβς επικράτησε:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαζε τους αντιπάλους του στη ρακέτα με τη δύναμή του, με eurosteps, με την ικανότητά του να διασχίζει μέτρα ολόκληρα με 1-2 δρασκελιές. Έμοιαζε ώρες ώρες ασταμάτητος. Επιβλητικός. Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Έκανε ό,τι μπορούσε για να οδηγήσει το Milwaukee στην πολυπόθητη νίκη επί των πρωταθλητών Ανατολής. Τίποτα πάντως απ' όσα δεν έκανε δεν ήταν αρκετό. Πολύ απλά διότι -όπως είπε και ο Jason Kidd στη συνέντευξη Τύπου- "το Cleveland είναι πολύ καλό". Και έφτασε στη νίκη και μάλιστα εύκολα με 116-97.

Ο LeBron James πέτυχε 24 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ο Kevin Love έκανε νταμπλ-νταμπλ (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) αλλά ο Kyle Korver (17 πόντοι, 5/6 τρίποντα) ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τους Cavaliers. Ο 36χρονος γκαρντ/φόργουορντ ευστόχησε σε τρία διαδοχικά τρίποντα που βοήθησαν τους Cavaliers να ολοκληρώσουν το τρίτο δωδεκάλεπτο με επιμέρους 15-5 και να δημιουργήσουν μία διαφορά 13 πόντων. Δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους Bucks στα επόμενα 12 λεπτά...

Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο

Οι Cavs έκαναν το 2-0 (εκτός έδρας μάλιστα) και οι Bucks έπεσαν στο 1-1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Πέτυχε 34 πόντους με 15/22 σουτ και 4/6 ελεύθερες βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ και είχε ακόμα 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 38'32''. Ωστόσο ο Malcolm Brogdon ήταν ο μόνος συμπαίκτης του που έβαλε διψήφιο αριθμό πόντων (16) και τα “ελάφια” δεν μπόρεσαν ποτέ να περιορίσουν τη δράση των αντιπάλων τους πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Οι Cavaliers έχασαν τα πρώτα οκτώ τρίποντα που επιχείρησαν, αλλά έβαλαν τα 11 από τα επόμενα 18.

Τα τρίποντα δεν ήταν βέβαια το μόνο πρόβλημα των Bucks. Τα "ελάφια" πήραν μόνο 23 πόντους από τον πάγκο τους και οι Cavaliers 55. Σούταραν με ποσοστό 46,3%, ενώ το Cleveland είχε 54,3%. Μάζεψαν 30 ριμπάουντ και η ομάδα του Tyronn Lue 44. Επιπλέον χρειάστηκαν 35 προσπάθειες για να βάλουν 11 τρίποντα. Οι Cavaliers ήταν απλά η καλύτερη ομάδα στο BMO Harris Bradley Center, τουλάχιστον μετά το ξέσπασμα στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα λοιπόν από εκεί και πέρα.

Πληροφορίες: sport24.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)