to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Στις όχθες του Ποταμιού κάθισα και έκλαψα (για την πρώτη μου φορά)

"Δεν το'χω κάνει ποτέ"...


Νέα κοπέλα, έφηβη, όμορφη, δεν το'χει κάνει ποτέ, θέλει να είναι με κάποιον που αξίζει, θα την προσέχει, θα νοιάζεται γι'αυτήν. Θα την κάνει γυναίκα. 

Η πρώτη φορά που... ψηφίζεις, δεν ξεπερνιέται.

 

Κι αφού το Ποτάμι μας φλόμωσε επί 40 βασανιστικά δευτερόλεπτα με ένα ακαλαίσθητο (ναι, είναι ακαλαίσθητο), μελό, σεξιστικό προεκλογικό σποτ, όπου πιστεύαμε όλοι (μάλλον) πως η νεαρά καταθέτει το προσωπικό της άγχος για την πρώτη της φορά, τελικά είδαμε πως θα ψηφίσει Ποτάμι.

Και ξέρετε γιατί, αγαπητοί; Διότι θέλει να είναι με κάποιον που τη νοιάζεται. Που την προσέχει. Κι αυτός ο κάποιος είναι, φυσικά, ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Προσοχή στο υποσυνείδητο μήνυμα: Πρόκειται περί ενός υπεύθυνου άντρα, τρυφερού, που νοιάζεται για σένα, θα θυσιαστεί για σένα, σε έχει έγνοια του. Δεν είναι κανάς τεντυμπόυς. δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ. 

Μας έχουν ταΐσει από μικρές μια γλυκανάλατη σαπουνόπερα, ένα μύθευμα που συνοδεύεται από τρομακτικές ιστορίες για την πρώτη φορά, εξίσου τρομακτικές με τους αλιγάτορες που κατοικούν στους υπονόμους της Φλόριντα. Που θα σε τραυματίσει ανεπανόρθωτα αν δεν είναι τέλεια (λες και μπορεί ποτέ να είναι τέλεια, ειδικά αν σε φορτώνουν άγχος). Που θα σε αναγκάσει να είσαι διπλά προσεκτική (άρα καθόλου αυθόρμητη) στην αναζήτησή της. Που θα ΠΡΕΠΕΙ να σκέφτεσαι κι όχι να νιώθεις, που είναι εξίσου περίπλοκη και δύσκολη με κάτι που είναι πολύ περίπλοκο και δύσκολο (δεν ξέρω τι. Ειλικρινά). Που,που,που...

Κι έρχεται το Ποτάμι, κοπιάροντας ξεκάθαρα προεκλογικό σποτ του Ομπάμα, να εκμεταλλευτεί μια ούτως ή άλλως γελοία υπόθεση για να τραβήξει τους νέους (και ας μου επιτραπεί να πω, κυρίως τις νέες). Φτηνός, συντηρητικός, απαράδεκτος εξυπνακισμός. 

Αλλά σας έχω νέα, κύριε Θεοδωράκη. Η πρώτη σου φορά είναι μια απάτη/ νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.

Καληνύχτα, καληνύχτα.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)