to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η προστασία των πιστολέρος

Τι συμβαίνει; Ποια αστυνομικά κέντρα, ποιας επιρροής και διαπλοκής, αγρίεψαν και απαίτησαν προστασία των επτά;


Οβιασμός της δημοκρατίας συνεχίζεται από τη φαμίλια Μητσοτάκη, τους υπουργούς υπηρέτες και τους χορηγούς που την προστατεύουν. Οι προκλήσεις είναι καθημερινές πλέον. Προηγήθηκε η παρέμβαση Γεωργιάδη, που, πριν αρχίσουν καν οι έρευνες για το αδικαιολόγητα αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα, έκρινε αθώους τους επτά αστυνομικούς και επιπλέον τους συνεχάρη για την αποτελεσματικότητά τους!


Και το τερμάτισε ο Θεοδωρικάκος, που, αφού στήριξε τους επτά «πιστολέρος», καρατόμησε την ηγεσία της Άμεσης Δράσης, διότι, όπως είπε, «δεν μπορεί να διακόπτεται (!) καμία καταδίωξη και έρευνα ατόμων που ελέγχονται για παραβατική και παράνομη συμπεριφορά και δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε περιοχές (!) και ομάδες υψηλής παραβατικότητας»!

Διάολε, τόσα αστυνομικά φιλμ έχουμε δει και σε όλα, όποια χώρα και αν αφορούν, όταν υπάρχει καταδίωξη και το κέντρο που συντονίζει δώσει εντολή να σταματήσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτελεστούν οι εντολές. Όσοι παρακούσουν τιμωρούνται. Εδώ λοιπόν γίνεται το ακριβώς αντίθετο! Και αυτό διότι οι αξιωματικοί του κέντρου διέρρευσαν τους διαλόγους με τους επτά «κυνηγούς», από όπου έγινε γνωστό ότι έκαναν του κεφαλιού τους! Έπρεπε να τιμωρηθούν!


Τι συμβαίνει; Ποια αστυνομικά κέντρα, ποιας επιρροής και διαπλοκής, αγρίεψαν και απαίτησαν προστασία των επτά, όπως απαιτούν την προστασία των ένστολων ροπαλοφόρων που οργιάζουν στους δρόμους για να προστατεύσουν την εξουσία από τις κοινωνικές διαμαρτυρίες;

Είναι τα κέντρα που επέβαλαν, κανένας από τους «ράμπο» που βγαίνουν στους δρόμους να μην φέρει διακριτικά, καθώς με το κράνος δεν είναι ποτέ αναγνωρίσιμος. Τώρα ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι θα μπουν κάμερες στα κράνη των αστυνομικών! Τις οποίες κάμερες είχε ανακοινώσει ότι θα μπουν εντός του 2021 (!) ο προηγούμενος υπουργός. Για διακριτικά στη στολή δεν είπε τίποτα!


Ο διαγωνισμός για την προμήθεια των καμερών, όπως μας είπε, θα γίνει εντός του 2022. Μέχρι να γίνει εγκατάσταση, θα πάει 2023 και τότε γύρευε ποιοι θα είναι στην κυβέρνηση και ποιος θα είναι υπουργός. Και όλα αυτά συμβαίνουν με τον νομικό κόσμο και τα θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης να αποδέχονται σιωπηλά τις αυταρχικές προσβολές. Μέχρι πότε και μέχρι πού;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)