to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η πιο όμορφη χώρα του πλανήτη

Καμιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση, εδώ και μισό αιώνα, δεν είχε απόλυτη ασυλία από τα ΜΜΕ.


Καμιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση, εδώ και μισό αιώνα, δεν είχε απόλυτη ασυλία από τα ΜΜΕ. Βλέποντας ή ακούγοντας τηλεόραση έχεις τη βεβαιότητα ότι ποτέ στην Ελλάδα, από το 1821, τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Αυτό το καλοκαίρι πουθενά στην Ελλάδα δεν υπήρξαν φωτιές! Δεν κάηκαν δάση και σπίτια. Το μόνο που έμεινε είναι να θυμόμαστε το Μάτι, τότε που δεν ήταν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τι καλά που πάμε στα εθνικά θέματα! Ο Ερντογάν, αυτός ο βάρβαρος, υποχώρησε μπροστά στην αταλάντευτη στάση του πρωθυπουργού. Όχι, όχι, δεν ήταν η παρέμβαση της Μέρκελ! Όχι, όχι, δεν διεξάγονται μυστικές συνομιλίες υπό την αιγίδα της Γερμανίας, Όχι, όχι, δεν ήταν αυτό που επεδίωκε ο Ερντογάν, υποχρεώνοντας την Ελλάδα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όχι, όχι, ο Μητσοτάκης δεν είναι σαν τον προδότη Τσίπρα με τις Πρέσπες. Ότι και να κάνει θα είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, θα αποτελέσει θρίαμβο! Θα κατατροπώσει τον Ερντογάν!

Τι πρωθυπουργό έχουμε! Σοφός, μυαλωμένος, ήπιος. Μας έσωσε από τον κορονοϊό! Η Ελλάδα, χάρις στον Μητσοτάκη, σώθηκε! Ίδιος ο Μωυσής! Είναι μάγος! Άνοιξε ξανά ο τουρισμός, από την 1η Αυγούστου θα έρχονται ξανά τα κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα μας. Όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Τουρισμός, Χάρης Θεοχάρης, «Όλα τα κρουαζιερόπλοια είναι ευπρόσδεκτα στην Ελλάδα, ώστε να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες τους». Ναι! Να μάθουν το θαύμα της πολιτικής Μητσοτάκη σε όλη την οικουμένη.

Ναι, μπορεί τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται και να πληθύνονται μέρα τη μέρα. Και τι έγινε; Ο Μητσοτάκης-Μωυσής θα κάνει ξανά τα θαύματά του.

Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου:

Στη Βόρεια Κορέα!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)