to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:01 | 22.04.2019

Αυτοδιοίκηση

«Η Περιφέρεια Αττικής δεν προσφέρεται ως σκαλοπάτι σε δηλωμένους καριερίστες»

Το χειρότερο όμως για τον κ. Πατούλη είναι ότι εκ των πραγμάτων οι θέσεις του αποδεικνύονται τόσο “σοβαρές”, όσο “σοβαρός” είναι και ο ίδιος όταν λέει πως θέλει τάχα να υπηρετήσει την Περιφέρεια Αττικής και τους κατοίκους της.


Ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, παρατηρεί τα εξής σχετικά με τις δηλώσεις και τοποθετήσεις του Γιώργου Πατούλη κατά το τελευταίο διήμερο:

«Η Περιφέρεια Αττικής είναι η καθημερινή ζωή των μισών κατοίκων της Ελλάδας και δεν προσφέρεται ως σκαλοπάτι καριέρας για δηλωμένους καριερίστες σαν τον κ. Πατούλη, ο οποίος πήδηξε από τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Αμαρουσίου, τον οποίο θα έχανε αν ξανακατέβαινε υποψήφιος, στην ανακοίνωση-στρακαστρούκα της δήθεν υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων και φεύγοντας από αυτήν, προκειμένου να κάνει άκρη για τον κ. Μπακογιάννη, πήδηξε στη σημερινή του υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Το χειρότερο όμως για τον κ. Πατούλη είναι ότι εκ των πραγμάτων οι θέσεις του αποδεικνύονται τόσο “σοβαρές”, όσο “σοβαρός” είναι και ο ίδιος όταν λέει πως θέλει τάχα να υπηρετήσει την Περιφέρεια Αττικής και τους κατοίκους της. 

Υπόσχεται ανάπτυξη και εργασία σε μία Περιφέρεια η οποία σήμερα, με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και τη Ρένα Δούρου στη Διοίκηση, φιλοξενεί 1.250 έργα σε 360 εργοτάξια, με χιλιάδες εργάτες και εργαζόμενους μέσα σε αυτά.

Την ίδια ώρα, όλα αυτά τα έργα είναι τόσο προσεκτικά και υπεύθυνα μελετημένα, επιλεγμένα και τοποθετημένα εντός των Δήμων αλλά και σε διαδημοτική κλίμακα κι έκταση, που η Αττική αλλάζει συνολικά χαρακτήρα, φυσιογνωμία και λειτουργία, καθιστάμενη ως ένα από πιο σύγχρονα κι εξελιγμένα μητροπολιτικά κέντρα σε Ευρώπη και Μεσόγειο. Αυτό από μόνο του δημιουργεί (και έχει σε προχωρημένο βαθμό ήδη δημιουργήσει όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία και δεδομένα) έδαφος, συνθήκες και ευκαιρίες για ανάπτυξη, επενδύσεις, απασχόληση.

Ο μόνος που δεν τα βλέπει όλα αυτά, στα διαλείμματα που κάνει από τα ταξίδια των selfies σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη όπου πιθανώς αναζητεί το επόμενο βήμα υποψηφιότητάς του, είναι ο κ. Πατούλης.

Στην κάλπη του 2019, ο κ. Πατούλης θα βρει μέσα τα ίδια αποτελέσματα τα οποία είχε βρει το 2014 και ο δίδυμος -σήμερα- υποψήφιός του και τέως Περιφερειάρχης. Μπορεί να του καλλιεργείται σήμερα η ψευδαίσθηση του νικητή των γκάλοπ, ψευδαίσθηση την οποία είχε το 2014 κι ο κ. Σγουρός, αλλά ο πολίτης εμπιστεύτηκε τότε και εμπιστεύεται σήμερα ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και Ρένα Δούρου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Επειδή κάτι πήγε να πει για Πολιτισμό μέσα στο διήμερο, καλούμε τον κ. Πατούλη να κάνει μία ανάγνωση σε πρόσφατο σχετικό άρθρο της Ρένας Δούρου, μήπως και καταλάβει και μάθει δύο πράγματα παραπάνω, κυρίως όμως ότι μπορεί ο ίδιος να λειτουργεί σαν Πώποτας, αλλά η Αττική δεν είναι Κολοκοτρωνίτσι.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)