to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:40 | 31.05.2012

left.gr

Κοινωνία

Η παραπληροφόρηση του Ριζοσπάστη για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος της ΣΑΔ στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ρίζος Ρίζος, έχει διαγραφεί από το κόμμα από τον Γραμματέα του Συνασπισμού εδώ κι ενάμιση χρόνο


Σε δημοσιεύματα του Ριζοσπάστη αναφέρεται πως οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΕΝΟΠ υπερψήφισαν την κατάπτυστη και αντεργατική ΕΣΣΕ σε συνεργασία με τις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.

Προφανώς οι συντάκτες αναφέρονται στην παράταξη της ΣΑΔ (το αναφέρουν κιόλας) για την οποία με δελτίο τύπου των Νομαρχιακών επιτροπών Κοζάνης -Φλώρινας (σε πλήρη εναρμόνιση με το γραφείο τύπου του ΣΥΝ -ΣΥΡΙΖΑ ) την 27/1/2012  έγινε ξεκάθαρο πως η εν λόγω παράταξη  δεν έχει καμία οργανική πολιτική σχέση με τον ΣΥΝ η τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εκλογές του Σωματείου ‘’ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ’’ το οποίο έχει έδρα στους Νομούς στους οποίους και δραστηριοποιείται.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας: Ο  Γραμματέας και εκπρόσωπος της ΣΑΔ στο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ρίζος Ρίζος, έχει διαγραφεί από το κόμμα από τον Γραμματέα του Συνασπισμού εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Το γεγονός αυτό είναι, προφανώς, γνωστό και στο ΚΚΕ και στην παράταξή του στη ΓΕΝΟΠ, ΕΣΚ .

Και μια ρητορική ερώτηση: Γιατί το ΚΚΕ βγάζει επιλεκτικά και με συκοφαντικό τρόπο τα ζητήματα της ΓΕΝΟΠ στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αναφέρει πουθενά πως ο επικεφαλής της εν λόγω παράταξης είναι διαγραμμένος;

Η τακτική αυτή δεν διαφέρει πουθενά από την συκοφαντική ρητορική των ημερών με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κι άλλες αντιδραστικές δυνάμεις.

Τέτοιες πρακτικές δεν ωφελούν σε τίποτα ένα τόσο ιστορικό κόμμα, όταν μάλιστα τις έχει κατά καιρούς βιώσει και στο πετσί του με επαίσχυντο τρόπο.

Επίσης υπενθυμίζεται στο  ΚΚΕ ότι  χρόνια πριν διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας της ΣΑΔ, είχε πρώτα διαγραφεί από τους κόλπους του ΚΚΕ.Αραγε είναι διαφορετική η μια διαγραφή απο την άλλη;



2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)