to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:07 | 20.06.2018

Πολιτική

Η... οργή του ακροδεξιού χαλβά επισκίασε το Eurogroup

Ενώ τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ασχολούνται με το Eurogroup και τις δηλώσεις και τα σενάρια για την ελάφρυνση του χρέους, στο επίκεντρο των δικών μας δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν το «κύμα αποδοκιμασιών και οι εκδηλώσεις οργής των πολιτών» κατά της κυβέρνησης, το Μακεδονικό και η επικύρωση της συμφωνίας από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, η... ανησυχία των πολιτών για τα μακεδονικά προϊόντα (διπλωματία του χαλβά), η προσπάθεια σύνδεσης του Μακεδονικού με θετικές εξελίξεις στην οικονομία, οι δηλώσεις Καμμένου, ο ΧΥΤΑ Φυλής και τα απορρίμματα, η απολογία Μπαρμπαρούση, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


«Λευκός καπνός» για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια αναμένεται στο αυριανό Eurogroup

Παρών στη συνεδρίαση θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ στην Αθήνα άλλα κυβερνητικά στελέχη επιβλέπουν ώστε να εκδοθεί το ΦΕΚ για το τελευταίο 88ο προαπαιτούμενο και να καταστεί εφικτή η υποβολή από τους θεσμούς η «Έκθεση Συμμόρφωσης» για την ολοκλήρωση της δ΄ αξιολόγησης. (αναλυτικά)


 

«Περιμένουμε αύριο και μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, που θα σηματοδοτήσει το τέλος της λιτότητας»

«Περιμένουμε αύριο και μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους που θα σηματοδοτήσει το τέλος της οκταετούς περιπέτειας για την Ελλάδα και το τέλος της λιτότητας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για «εξαιρετικά θετική συγκυρία», κατά την έναρξη της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο. (αναλυτικά)


 

Ιστορική στιγμή για την Ευρώπη το τέλος των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας

Ιστορική στιγμή για την Ευρώπη χαρακτήρισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί το τέλος των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας μετά από οκτώ χρόνια. (αναλυτικά)


 

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον ακροδεξιό εκφυλισμό της Ν.Δ.»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του στο «Μακεδονικό» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ νομιμοποιεί τη φασιστική ρητορεία και τις φασιστικές πρακτικές. (αναλυτικά)


 

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή!

«Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)


 

«Πεδίο διαπλοκής, μίζας και εξυπηρέτησης ημετέρων της ΝΔ η δημόσια Υγεία»

«Τα στοιχεία σχετικά με την εισαγγελική πρόταση για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ για λογαριασμό του τότε υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών, αναδεικνύουν την τεράστια ζημιά που έχει προκαλέσει στη δημόσια υγεία το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη», τονίζει η Κουμουνδούρου. (αναλυτικά)


 

Η εισαγγελέας Διαφθοράς άνοιξε τον δρόμο για δίωξη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, στη δικογραφία για τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητά την διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τον πρ. υπουργό Υγείας. (αναλυτικά)



 

«Κι εσύ για κάποιον είσαι "ο άλλος"»

20 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. (αναλυτικά)


 

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για τις προσβολές του Χ. Αθανασίου κατά της Γιάννας Παπαδάκου

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απευθύνοντας ερωτήσεις στην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο σε συνέντευξη που είχε πάρει η συνάδελφος Γιάννα Παπαδάκου από την κ. Παπασπύρου, προκαλώντας την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ. (αναλυτικά)


 

«Η ΕΥΔΑΠ δεν σχεδιάζει καμία αύξηση τιμής του νερού»

«Καμία αύξηση της τιμής του νερού δεν σχεδιάζει η ΕΥΔΑΠ, αντιθέτως μελετά το ενδεχόμενο μείωσής του» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης και χαρακτήρισε φανταστικά σημερινά δημοσιεύματα. (αναλυτικά)


 

Επεκτείνονται οι δυνατότητες ρύθμισης οφειλών

Δίνεται πλέον η δυνατότητα να ρυθμίζονται οφειλές ανεξαρτήτως του ύψους αυτών αντί του ορίου των 50.000 €, που ίσχυε έως σήμερα. Ιδιαίτερα για οφειλές έως 125.000€ χορηγούνται ρυθμίσεις με τα ίδια ακριβώς κριτήρια, που ισχύουν ήδη για οφειλές έως 50.000 € και με την ίδια απλοποιημένη διαδικασία. (αναλυτικά)


 

ΟΑΕΔ: Λιγότεροι κατά 50.916 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάιο

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Μάϊο 2018, ανήλθε σε 804.601 άτομα. (αναλυτικά)


 

#This_is_not_fake_news-14: Κατασκευή Κέντρου Προνοιακών Υποδομών στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)