to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:51 | 29.03.2019

Αυτοδιοίκηση

Η «Ώρα Πατρών» για το «επικοινωνιακό σόου Πελετίδη»

«Το αγωνιστικό αφήγημα της δημοτικής Αρχής δεν είναι παρά ένα ακόμη πυροτέχνημα στο βωμό της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης, την οποία έχει αναγάγει σε επιστήμη» καταγγέλλει η Δημοτική Παράταξη Ώρα Πατρών


Η Δημοτική Παράταξη Ώρα Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου ετοιμάζει η δημοτική Αρχή του ΚΚΕ, η οποία επιχειρεί να μετατρέψει μια διαδικαστικού χαρακτήρα δίκη σε προεκλογική φιέστα με «επαναστατικά» χαρακτηριστικά, σαν αυτά που συνηθίζει. Η επανάσταση όμως δεν γίνεται πάνω στην κομματική χειραγώγηση και εκβιασμό μιας πόλης που πάλεψε και κέρδισε το θαλάσσιο μέτωπό της. Πόσο μάλιστα, όταν ο σημερινός Δήμαρχος, ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, το 2012, τότε που το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων γκρέμιζε με μπουλντόζες τα κάγκελα και βρέθηκε κατηγορούμενο ήταν ο μεγάλος ΑΠΩΝ!

Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε από την προηγούμενη λιμενική αρχή για τυπικές παραβάσεις της νομοθεσίας ύψους 120.000 ευρώ, με παρέμβαση της σημερινής ηγεσίας του ΟΛΠΑ ΑΕ κατέπεσε στο ποσό των 3.000 ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας. Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά πως οι κατηγορίες σε βάρος του δεν υφίστανται μετά την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα από τον κ. Τσίπρα, στον οποίο να του υπενθυμίσουμε ότι βρέθηκε απέναντι, την ώρα όμως που δεν είχε κανέναν πολιτικό ενδοιασμό να ανταλλάσσει χειραψίες και να χαριεντίζεται με τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι από αυτήν την κυβέρνηση επίκειται νομοθετική διάταξη με την οποία αδειοδοτούνται οι παρεμβάσεις σε παραλιακούς δρόμους που έχουν υποστεί φθορές από τη θαλάσσια διάβρωση.

Παρ' όλα αυτά επιμένει να πολεμάει ανεμόμυλους, να ανακαλύπτει αόρατους εχθρούς, εντός κι εκτός της πόλης, σαν σύγχρονος Δον Κιχώτης.

Το αγωνιστικό αφήγημα της δημοτικής Αρχής δεν είναι παρά ένα ακόμη πυροτέχνημα στο βωμό της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης, την οποία έχει αναγάγει σε επιστήμη!..

Είναι πλέον γεγονός, πως ο κ. Πελετίδης θέλει να σηκώσει σκόνη για να καλύψει την ανεπάρκεια και ανικανότητά του όσον αφορά στην ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, καθώς εννέα μήνες μετά την οριστική του παραχώρηση ο Δήμος δεν έχει κάνει το παραμικρό…

Το θαλάσσιο μέτωπο κύριοι της δημοτικής Αρχής δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο ασκήσεων επαναστατικής γυμναστικής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)