to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:41 | 01.12.2014

Πολιτική

Η ομιλία του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη στη Δημόσια Διαβούλευση για τις κατευθύνσεις της παραγωγικής ανασυγκρότησης στη Στερεά Ελλάδα

Η ομιλία του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη στην εκδήλωση για τις προγραμματικές κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Στερεά Ελλάδα


Έχουμε την τιμή, σήμερα, οι περιφερειακές συνδιασκέψεις που είχαμε προαναγγείλει ήδη από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να ξεκινούν από τον τόπο μας.

Ο στόχος είναι να σχεδιάσουμε όλοι μαζί (πολιτικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς, κινήματα πολιτών και πολίτες ατομικά) το μέλλον αυτού του τόπου.

Γιατί έχει έρθει αυτή η στιγμή, που ταυτόχρονα με τη συνέχιση της αντίστασης στη βαρβαρότητα του μνημονίου, ταυτόχρονα με τη συνέχιση της αλληλεγγύης σε όσους υποφέρουν τα μέγιστα από την ανθρωπιστική κρίση, έχουμε χρέος να σχεδιάσουμε με συγκεκριμένα βήματα το αύριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε στη Θεσσαλονίκη πάνω σε ένα πρόγραμμα αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης & δημοκρατίας. Ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την ανάκτηση της εργασίας, την αλλαγή του πολιτικού συστήματος και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Αυτό το πρόγραμμα δεσμευτήκαμε να το συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες, να το συγκεκριμενοποιήσουμε ανά περιφέρεια, να το εμβαθύνουμε, να μοιραστούμε την ευθύνη με τους πολίτες και να το θέσουμε στην κρίση του λαού μας στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Για να «μπούμε σε μία άλλη λογική». Με συμμετοχή, δημοκρατία, και διαφάνεια και με στόχο ξεκάθαρο: να βγούμε από την καταστροφική πορεία των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών και να σώσουμε το μέλλον προς όφελος του λαού και της χώρας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)