to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:32 | 14.05.2013

Πολιτική

Η ΟΛΜΕ και οι Νεφελίμ

Της Βάλιας Μπαζού


Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και ας πούμε την αλήθεια για τους καθηγητές και την πολιτική επιστράτευσή τους. Για να κατανοήσουμε την κυβερνητική απόφαση πρέπει να πούμε ορισμένες αλήθειες για τους Νεφελίμ.

Την  προκατακλυσμιαία φυλή, που λέγεται ότι προέκυψε από τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού».

Φυσική καταστροφή

 

Οι Νεφελίμ – και αυτό κρατήστε το-  αναφέρονται στα παλαιά κείμενα σχεδόν ταυτόχρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται ότι η επίδρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βασικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.

Συμπέρασμα 1ο : Η ΟΛΜΕ έχει καταληφθεί από τους Νεφελίμ που ελέγχουν το μυαλό του Δ.Σ και τους «πέρασαν» τεχνηέντως τη σκέψη για απεργία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Κίνηση που μπορεί να προκαλέσει την οργή του Θεού και άρα καταστροφική πλημμύρα. Έτσι εξηγείται η επιστάτευσή τους η οποία επιβάλλεται  και από το Σύνταγμα εν όψει της επαπειλούμενης φυσικής καταστροφής.

Δημόσια τάξη και ασφάλεια 

 

Ο πλούτος των υδρογονανθράκων που διαθέτει η χώρα αλλά και ο ορυκτός πλούτος, όπως ο χρυσός που κρύβεται στην ελληνική γη, έχουν μπει στο στόχαστρο της Μαύρης και της Λευκής Αδελφότητας που έχουν κυριευθεί από τους Νεφελίμ. Στόχος τους να μην επωφεληθεί η χώρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πολεμούν λυσσαλέα την οριοθέτηση και την ανακήρυξη της ΑΟΖ και ότι χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να μην ολοκληρωθούν οι σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Πληροφορίες από μυστικές υπηρεσίες που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζουν ότι οι Νεφελίμ μέσω της ΟΛΜΕ ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Συμπέρασμα 2ο: Η ΟΛΜΕ με την σκέψη της για απεργία διαρκείας στις εξετάσεις στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τις αρχές οι οποίες θα βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων στο Αιγαίο και το Ιόνιο μια και οι ξένοι δυνάμεις θα φροντίσουν να επωφεληθούν πρώτες από τον πλούτο των υδρογονανθράκων. Έτσι εξηγείται η επιστάτευσή τους η οποία επιβάλλεται  και από το Σύνταγμα αφού θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Υγειονομική «βόμβα»

 

Σύμφωνα με πηγές, οι Νεφελίμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Για τους Νεφελίμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος.

Συμπέρασμα 3ο: Οι Νεφελίμ έχουν κυριαρχήσει στην ΟΛΜΕ και σύμφωνα με το σχέδιό τους κατά τη διάρκεια της απεργίας διαρκείας και ενώ οι μαθητές και οι γονείς τους θα είναι «όμηροι» θα τους χρησιμοποιήσουν για τροφή ή για να κάνουν τη λάντζα. Το αδιανόητο αυτό γεγονός θα προκαλέσει εθνική κρίση πανικού με αποτέλεσμα εκατομμύρια πολίτες να οδηγηθούν στα νοσοκομεία και τα ψυχιατρεία. Έτσι εξηγείται η επιστάτευσή τους η οποία επιβάλλεται  και από το Σύνταγμα αφού οι πράξεις τους μπορεί να οδηγήσουν σε «έκρηξη» υγειονομικής «βόμβας».

Πηγή: Το Ποντίκι

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)