to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:22 | 23.12.2014

Πολιτική

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την τραμπούκικη επίθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τη χθεσινή επίθεση στο Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας


Φωτογραφία αρχείου: Τον Ιούνιο οπαδοί της ΑΕΚ είχαν παρεμποδίζει συζήτηση για το νέο ρυθμιστικό στο θεατράκι ΠΠΙΕΔ

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Τραμπούκοι «οπαδοί»  της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν χτες στον χώρο διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας, το οποίο επρόκειτο να συζητήσει τον τρόπο υπεράσπισης του Άλσους, με αφορμή την απόρριψη από τη Διεύθυνση Δασών της μελέτης για την προστασία, διαχείριση και ανάπλαση του.

Με σωματικές επιθέσεις, ξυλοδαρμό και απειλές κατά της ζωής δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, προσπάθησαν να εκφοβίσουν και να χειραγωγήσουν τη νέα δημοτική αρχή υποκινούμενοι από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αράπογλου. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης καθώς και ένας ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, μεταξύ τους και δύο μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Είναι πλέον φανερό ότι ενέργειες σαν τη χθεσινή στρέφονται ευθέως κατά του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, της ίδιας της δημοκρατίας και του δικαιώματος του δημοτικού συμβουλίου να αποφασίζει ελεύθερα και δημοκρατικά.


Ως νεολαία Σύριζα δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε την τρομοκρατία, ούτε θα επιτρέψουμε σε ομάδες ατόμων, οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του κινήματος με τον ίδιο τρόπο που δρα και η κρατική καταστολή, να ορίσουν τις συνθήκες πολιτικού διαλόγου και παρέμβασης στο Δήμο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)