to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:39 | 12.03.2018

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Η ΝΔ στα κανάλια για τις τυχοδιωκτικές δηλώσεις Σταμάτη (βίντεο)

«Εμπιστεύομαι περισσότερο τον κ. Ερντογάν από τον Τσίπρα», δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής, Δ. Σταμάτης, το Σάββατο το πρωί, εκθέτοντας τη ΝΔ. με την ακραία ενάντια στα εθνικά συμφέροντα αυτή θέση.


«Εμπιστεύομαι περισσότερο τον κ. Ερντογάν από τον Τσίπρα», δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής, Δ. Σταμάτης, το Σάββατο το πρωί, εκθέτοντας τη ΝΔ. με την ακραία ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

Στα κανάλια σχεδόν αποσιωπήθηκαν οι δηλώσεις αυτές, εξαιρουμένης της ΕΡΤ που έθεσε το ερώτημα, έστω και προς το τέλος, στον κ. Καραγκούνη και Από τον ΣΚΑΪ που σχολιάσε τις επίμαχες δηλώσεις ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών, Κ. Πουλάκης.

«Δεν έχω ακούσει τίποτα από τον Έλληνα πρωθυπουργό» απάντησε ο κ. Καραγκούνης προσθέτοντας ότι «το ίδιο είπε και ο κ. Σταμάτης», ενώ απέφυγε να συνεχίσει τη συζήτηση, λέγοντας «δεν με απασχολεί ο κ. Ερντογάν».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκας στο ίδιο πάνελ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ο κ. Παπαδημούλης μέσα σε 10 ώρες κατέθεσε ερώτηση για το θέμα των δύο στρατιωτικών».

Ο κ. Οικονόμου αιτιολόγησε τις δηλώσεις λέγοντας ότι έγιναν «καθ’ υπερβολήν», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για κρυφή διπλωματία,  μεταστρέφοντας τα λόγια του κ. Σταμάτη που διατυπώθηκαν με σαφήνεια και πλέον της μίας φοράς με στόχο, να παρουσιαστεί η ΝΔ με ενιαία άποψη.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα. Η σιωπή δεν βγάζει το συμπέρασμα που θέλετε να σας βολέψει» τόνισε ο κ. Πουλάκης απαντώντας στον Β. Οικονόμου, και τόνισε ότι στην διπλωματία η σιωπή παίζει άλλο ρόλο. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)