to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η Ν.Δ. και η Μελόνι

Η ατζέντα της Μελόνι, γιατί θα μπορούσε να πειράζει οποιονδήποτε από τη Ν.Δ.; Ακριβώς τα ίδια πουλάει και η Νέα Δημοκρατία.


Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία της για την εκλογική νίκη της Μελόνι στην Ιταλία. Αυτό που την ανησυχεί είναι ότι οι δύο εταίροι της δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι στον Πούτιν. Κάτι άλλο σ’ αυτή την ιστορία δεν φάνηκε να την ενοχλεί.

Τι θα μπορούσε να την ενοχλήσει άλλωστε; Φασίστες που κάνουν καριέρα στο πολιτικό κατεστημένο χωρίς να έχουν αποκηρύξει το παρελθόν τους έχει και η Νέα Δημοκρατία. Στα διπλανά έδρανα από την Ντόρα Μπακογιάννη κάθονται.

Όσο για την ατζέντα της Μελόνι, γιατί θα μπορούσε να πειράζει οποιονδήποτε από τη Ν.Δ.; Αγωνία για τον ευρωπαϊκό χριστιανικό πολιτισμό που θα αλλοιωθεί από τους πρόσφυγες πουλάει η Μελόνι και υπόσχεση για «νόμο και τάξη» πέρα από τα συνταγματικά όρια και το Διεθνές Δίκαιο. Ακριβώς τα ίδια πουλάει και η Νέα Δημοκρατία.

Λογικό είναι να τρίβουν τα χέρια τους η ελληνική Δεξιά και οι ακροκεντρώοι σύμμαχοί της που η ατζέντα αυτή κερδίζει εκλογές. Εξ ου και η λίστα Πέτσα άρχισε νωρίς νωρίς το ξέπλυμα. Η φωτογένεια της Μελόνι και οι ανθρώπινες στιγμές της. Έτσι εξοικειώνεται ο κόσμος με τον φασισμό.

Γιατί το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη δεν έχει διαχωριστικές γραμμές με την Ακροδεξιά. Προσπαθεί να τις εφεύρει μόνο όταν χρειάζεται τη ρητορική των δύο άκρων, δηλαδή όταν θέλει να επιτεθεί στην Αριστερά. Όταν δεν συντρέχει τέτοιος λόγος, στην Ακροδεξιά φέρεται με το σεις και με το σας.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)