to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:17 | 20.06.2015

Πολιτική

Η ΝΔ δεν μπορεί να διαβάσει ούτε μια δημοσκόπηση;

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε μια δημοσκόπηση την πρόθεση από την εκτίμηση ψήφου... Και να σκεφτείτε, υποστηρίζει ότι έκανε και διαπραγματεύσεις με τους δανειστές...


Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της σχολιάζει τη δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της "Αυγής" και συγκεκριμένα το γράφημα. Στην ουσία προσθέτει τα ποσοστά της εκτίμησης της εκλογικής επιρροής με το ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, που αφορά φυσικά την πρόθεση ψήφου.

«Ο πανικός και ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε το κομματικό τους φερέφωνο, την “Αυγή”, να παρουσιάσει σφυγμομέτρηση, όπου οι δυνάμεις των κομμάτων και οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 120%», σημειώνει η Ν.Δ.

Η εφημερίδα τουιτάρει το αυτονόητο...

 Η Public Issue ανακοινωνει "Εκτιμηση Εκλογικης Επιρροης" και το ποσοστο αδιευκρινιστης ψηφου που λαμβανει υπ οψιν. Οχι "Προθεση Ψηφου"

Η απάντηση της "ΑΥΓΗΣ"
 

Ψυχραιμία κύριοι της Συγγρού

Απαντώντας, η διεύθυνση της εφημερίδας μας, αναφέρει:

«Μετά απο δέκα χρόνια και 145 έρευνες με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, για τις οποίες η Ν.Δ. δεν εξέδωσε ανακοινώσεις, η Συγγρού αισθάνθηκε την ανάγκη τώρα να αμφισβητήσει την έρευνα της Public Issue που δημοσιεύεται στην ΑΥΓΗ. Ενδεχομένως την Ν.Δ. να ενόχλησε η διαφορά 28 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ απο τη Ν.Δ., την οποία καταγράφει η δημοσκόπηση. Η εταιρεία Public Issue ανακοινώνει πάντα "εκτίμηση εκλογικής επιρροής" και όχι "πρόθεση ψήφου". Επιπλέον, αναφέρει και το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που λαμβάνει υπ όψιν της. Οι φωστήρες της Συγγρού πρόσθεσαν το ποσοστό αυτό, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής και κατέληξαν στο ...119,5%. Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)