to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η μπουγάδα του Μπούγα

Υπάρχει ένα επιχείρημα, για να οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι στο πραιτώριο της Προανακριτικής οι προστατευόμενοι μάρτυρες, με πλήρη αποκάλυψη των στοιχείων τους.


Το διατύπωσε κατά πληροφορίες -το έχει εφεύρει κιόλας άραγε;- ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος της Προανακριτικής Μπούγας: «Ο νόμος για την προστασία των μαρτύρων προβλέπει να προστατεύονται οι μάρτυρες από το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο, όχι από τους βουλευτές». Αυτό είπε. Και απορώ πώς μας ξέφυγε τόσες μέρες η λογική και θεσμική επάρκεια του ανδρός.

Διότι, ως γνωστόν, οι βουλευτές εν τω συνόλω τους ουδεμία σχέση έχουν ή μπορούν να έχουν με κατηγορούμενους για οργανωμένο έγκλημα. Με πρόσωπα που η Τουλουπάκη στέλνει για τα περαιτέρω. Είναι υπεράνω υποψίας ως προς την επιδίωξη αποκάλυψης και όχι συγκάλυψης της αλήθειας. Μεταξύ τους και οι γενναιότατοι που όχι μόνο έχουν ήδη διακηρύξει ότι δεν υπάρχει ανάμιξη συναδέλφων τους στο σκάνδαλο Novartis, αλλά δεν υπάρχει ούτε σκάνδαλο. Σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι όλη η υπόθεση.

Ποτέ εξάλλου βουλευτές δεν είχαν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο. Και όταν υποστήριζαν, σε μια άλλη Προανακριτική, ότι οι αριθμοί λογαριασμών του Άκη ήταν αριθμοί τηλεφώνου. Και όταν κατηγορούσαν για σκευωρούς όσους κατηγορούσαν τον Παπαντωνίου.

Και όταν έβλεπαν πολιτικά και κομματικά κίνητρα στη δίωξη διαφόρων αρίστων, στο Βατοπέδι, στα άλματα εις βάθος του 2004. Και όταν το νόμιμο διαχωρίστηκε από το ηθικό, οι δεξιοί βουλευτές, αν θυμάστε, κήρυξαν σχεδόν ένοπλο ηθικό αγώνα.

Οι Φαρισαίοι εν δράσει! Με κατηγορούμενους πολιτικούς -και βουλευτές- βγάζουν γλώσσα ότι ΟΛΟΙ οι βουλευτές δεν έχουν σχέση ούτε με βαρόνους, ούτε με ολιγάρχες, ούτε με μαύρο χρήμα, ούτε με οργανωμένο έγκλημα, ούτε με λεκιασμένα λευκά κολάρα.

Ότι επειδή είσαι βουλευτής, είσαι εξ ορισμού έντιμος. Άρα δεν θα καρφώσεις σε καμιά μαφία τον Μάξιμο και την Κελέση, θα τους προστατέψεις, δεν θέλεις να τους αποκαλύψεις για να τους τρομοκρατήσεις και να τους παραδώσεις βορά στον υπόκοσμο.

Κι αν πεις ότι ανάμεσα στους βουλευτές υπάρχουν καθάρματα, υπάλληλοι του οργανωμένου εγκλήματος, ρουφιάνοι βαρόνων και μπράβοι της διαπλοκής; Α-πα-πα, μην λέτε τέτοια. Δεν υπάρχουν

Όλοι οι βουλευτές που θέλουν να κρεμάσουν στα μανταλάκια τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι πεντακάθαροι. Λαμπίκος. Ας είναι καλά η μπουγάδα του Μπούγα...

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)