to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η Μποφίλιου απειλεί τη δημοκρατία της ΕΕ. Ο ναζισμός πάλι όχι!

Σε μια Ευρώπη στην οποία η ακροδεξιά και τα φασιστικά και φιλοναζιστικά κόμματα σηκώνουν κεφάλι και στέλνουν εκπροσώπους τους με φόρα στη βουλή, εσείς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αγαπητοί και να μην ταράζεστε όταν μια νέα γυναίκα καταγγέλλει τις απειλές που δέχτηκε, επειδή έδειξε με θάρρος το θηρία με το οποίο εσείς χαριεντίζεστε. Εξάλλου η Νατάσα Μποφίλιου απειλεί το δημοκρατικό οικοδόμημα της Ενωμένης Ευρώπης, σωστά; Ο φασισμός και ο ναζισμός πάλι όχι.


Η Νατάσα Μποφίλιου στη μεγάλη συναυλία για την Ηριάννα στο Πάρκο Γουδή (φωτογραφία: Άγγελος Καλοδούκας)

**************************

**************************

Αν διαβάσει κανείς τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη της Νατάσας Μποφίλιου στον Δημήτρη Κανελλόπουλο («ΕΦ.ΣΥΝ»), θα νομίζει ότι η τραγουδίστρια απειλεί τα δημοκρατικά θεμέλια της ΕΕ.

Από τον Πέτρο Τατσόπουλο, που χωρίς καμία ντροπή την αποκάλεσε χαζοβιόλα και της πρότεινε να σταματήσει τις συναυλίες και τον Ανδρέα Λοβέρδο που την ειρωνεύτηκε,  έως τον Μπογδάνο που  με το γνωστό ύφος χιλίων καρδιναλίων την χαρακτήρισε ... «γνήσια επίγονο των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων», τα σεξιστικά και προσβλητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Ας αφήσουμε έξω ακροδεξιούς, φασίστες και εκπροσώπους της ναζιστικής ΧΑ που ήταν δεδομένη η επίθεσή τους,  αλλά και τους αριστερούς που τη χλεύασαν επειδή ψηφίζει ΚΚΕ ενώ δηλώνει Τροτσκίστρια (!) και ας μείνουμε  σε όσα είπαν εκπρόσωποι της αστικής μας δημοκρατίας ή καλύτερα σε όσα δεν είπαν. Εξαγριώθηκαν μερικοί γιατί η Μποφίλιου δήλωσε, πως ως Τροτσκίστρια  εύχεται να υπήρχε ένας ηγέτης να τον ακολουθήσει στο βουνό και επειδή απάντησε θετικά στην ερώτηση αν η ΕΕ είναι δικτατορία. Οι ίδιοι δεν εξαγριώθηκαν πάλι καθόλου, που στην ίδια συνέντευξη αποκαλύπτει πως μετά τις δηλώσεις της για τη Χρυσή Αυγή δέχτηκε απειλές ότι «θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου» ενώ την έφτυσε μάλιστα κάποιος στον δρόμο.

Είναι τυχαίο αυτό; Για κάποιους μπορεί. Για εμάς που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου όχι. Θυμόμαστε πολύ καλά τον Κ. Μπογδάνο να λέει στον αέρα του ΣΚΑΪ πως η μάνα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα “...είναι λίγο κάπως”, επειδή πετάει μπουκάλι στο δολοφόνο και να αναρωτιέται γιατί κυκλοφορεί λυτή .  Στην ίδια εκπομπή είχε πει δε  ότι ο δολοφόνος “θα πρέπει να ειναι ένα ράκος”. Το δε  φλερτ του Λοβέρδου με τη ΧΑ με δηλώσεις τύπου «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό ακτιβιστικό κίνημα» δεν ξεχνιέται εύκολα ευτυχώς. Αυτοί είναι κάποιοι από τους επικριτές της Μποφίλιου.

Σε μια Ευρώπη στην οποία η ακροδεξιά και τα φασιστικά και φιλοναζιστικά κόμματα σηκώνουν κεφάλι και στέλνουν εκπροσώπους τους με φόρα στη βουλή, εσείς μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι αγαπητοί και να μην ταράζεστε όταν μια νέα γυναίκα καταγγέλλει τις απειλές που δέχτηκε, επειδή έδειξε με θάρρος το θηρία με το οποίο εσείς χαριεντίζεστε. Εξάλλου η Νατάσα Μποφίλιου απειλεί το δημοκρατικό οικοδόμημα της Ενωμένης Ευρώπης, σωστά; Ο φασισμός και ο ναζισμός  πάλι όχι.

**************************

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)