to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:04 | 21.08.2012

Πολιτική

Η κρυφή γοητεία της Χρυσής Αυγής στον Άδωνη Γεωργιάδη

Κοινό «κανάλι» προπαγάνδας έχουν στο youtube Άδωνης Γεωργιάδης και Χρυσή Αυγή.



Η αποκάλυψη έγινε χτες στο twitter, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε ότι ερωτοτροπεί με την ακροδεξιά οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Το προβεβλημένο στέλεχος της κυβέρνησης το αρνήθηκε αλλά ο χρήστης gerogriniaris απέδειξε πως ο Άδωνης Γεωργιάδης ανεβάζει βίντεο στο youtube μέσω του χρήστη evonymos που δεν κρύβει τα ρατσιστικά και ακροδεξιά του αισθήματα. Στο συγκεκριμένο κανάλι του youtube ανεβαίνουν εκτός από τις ομιλίες του βουλευτή Γεωργιάδη προπαγανδιστικά βίντεο της Χρυσής Αυγής και σχόλια που λοιδορούν τη μνήμη του νεκρού μαθητή Γρηγορόπουλου.

Η παρακάτω ιστορία είναι όμως χαρακτηριστική για τους «διαύλους επικοινωνίας» που υπάρχουν στο χώρο της ακροδεξιάς.

Το evonymos, είναι ένα κανάλι στο youtube όπου με ταχύτητα και με «επαγγελματική» συνέπεια, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, ανεβαίνουν πολλές από τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις του Άδωνη Γεωργιάδη.

Στο ίδιο κανάλι όμως ανεβαίνουν και πολλά βίντεο της Χρυσής Αυγής γεγονός που ώθησε διάφορους χρήστες του διαδικτύου να ρωτούν ευθέως το βουλευτή Γεωργιάδη για τις σχέσεις του με το συγκεκριμένο χρήστη. Παλιότερα μάλιστα στο κανάλι evonymos υπήρχε μια προσβλητική ανάρτηση για το νεκρό μαθητή Γρηγορόπουλο «ανακηρύσσοντας» την ημέρα του θανάτου του ως «Ημέρα μνήμης του Οσίου Αλέξιου Γρηγορόπουλου του μολοτοφόρου!».

Η αντίδραση του βουλευτή Γεωργιάδη μέχρι πρόσφατα, ήταν είτε να μην απαντάει σε αυτούς που του ζητούσαν να διευκρινίσει τις σχέσεις του με το χρήστη evonymos είτε να λέει ότι πρόκειται για θαυμαστή-οπαδό με τον οποίο δεν έχει όμως καμία σχέση. Δεν θα ήταν άλλωστε κομψό ένας βουλευτής του πρώτου κόμματος και της κυβέρνησης να έχει σχέσεις με τους ακροδεξιούς εθνικιστές τραμπούκους της Χρυσής Αυγής.

Μετά όμως από επίμονες αντεγκλήσεις στο twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει κάποια έμμεση σχέση το συγκεκριμένο χρήστη λέγοντας χαρακτηριστικά «σας είπα αλλά δεν ακούτε. Είναι υποστηρικτής μου, όχι υπαλληλός μου. Δεν τον ελέγχω όμως με υποστηρίζει και ανεβάζει ό,τι με αφορά και βεβαίως έχω το θάρρος να του ζητήσω να ανεβάσει κάτι. Αλλά δεν με εκπροσωπεί.».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μπορείτε να βρείτε μια λεπτομερή καταγραφή των διαδικτυακών «αναφορών» σε twitter και youtube εδώ http://gerogriniaris.blogspot.gr


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)