to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:31 | 05.09.2016

πηγή: tvxs

Κοινωνία

Η Χρυσή Αυγή ζητά το λόγο από την ΕΛ.ΑΣ. για σκίτσο με έγχρωμο παιδί!

Ένα ακόμα ρατσιστικό ξέσπασμα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση προς τον υπ. Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, στην οποία κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. επειδή ανέβασε στο twitter ένα σκίτσο με παιδιά εκ των οποίων το ένα είναι μαύρο.


Σε ακόμη ένα ρατσιστικό ξέσπασμα βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ερώτηση προς τον υπ. Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στην οποία κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. επειδή ανέβασε στο twitter ένα σκίτσο με παιδιά εκ των οποίων το ένα είναι μαύρο. 

 

Την ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας ο οποίος καταγγέλλει «απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική Αστυνομία». 

Το σκίτσο που ανέβασε η ΕΛ.ΑΣ. για να επιστήσει την προσοχή των γονιών όταν τα παιδιά τους παίζουν στη θάλασσα: 

View image on Twitter

Φέτος το  ποτέ δεν αφήνω το παιδί μου χωρίς επίβλεψη μέσα ή δίπλα στη θάλασσα...

 

«Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών» αναφέρει ο χρυσαυγίτης βουλευτής ενώ ρωτά τον υπ. Εσωτερικών:

«Ποιος είναι υπεύθυνος για την εν λόγω ενέργεια υποσυνείδητης προπαγάνδας, από που έλαβε την σχετική εντολή να το πράξει και ποιος αποφασίζει σχετικά με το λειτουργικό πλαίσιο των εν λόγω ενημερωτικών δράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». 

Η ερώτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την αγανάκτηση της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)