to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η Χρυσή Αυγή κέρδισε τις εκλογές

Η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει τις εκλογές πριν καν διεξαχθούν. Θα τις κερδίσει ακόμη και αν δεν κατέβει στις εκλογές, ακόμη κι αν τεθεί εντός νόμου ή της βάλει στοπ ο ‘Άρειος Πάγος.


Η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει τις εκλογές πριν καν διεξαχθούν. Θα τις κερδίσει ακόμη και αν δεν κατέβει στις εκλογές, ακόμη κι αν τεθεί εντός νόμου ή της βάλει στοπ ο ‘Άρειος Πάγος. Το σώμα της Χρυσής Αυγής κείτεται ημιθανές στα πατώματα του Κορυδαλλού, το πνεύμα της όμως έχει κατισχύσει, έχει στοιχειώσει κυβερνήτες, υπουργούς, δημάρχους και περιφερειάρχες. Νίκη είναι να τρέχουν οι άλλοι να μαζέψουν τους ψηφοφόρους σου κάνοντας τα ίδια πράγματα που θα έκανες κι εσύ. Να υιοθετούν την ατζέντα σου οι νεοδημοκράτες, που τους είναι εύκολο και ευχάριστο, να την υιοθετούν και οι πασόκοι, που πιάνονται από τα μαλλιά τους για να σωθούν. Από τα μαλλιά τους και από τα μαλλιά του Κασιδιάρη.

Ο λόγος για την περίφημη τροπολογία Γρηγοράκου, που προβλέπει την απέλαση μεταναστών σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης από τις αρχές καταγγελίας ρατσιστικής επίθεσης. Το οποίο σημαίνει ότι ουδείς μετανάστης θα τολμά να αναφέρει ρατσιστική επίθεση στις αρχές, διότι οι αρχές θα τον μπουζουριάζουν και θα τον στέλνουν από εκεί που ήρθε. Οι αρχές θα διερευνούν ρατσιστικές επιθέσεις που συνήθως διαπράττουν οι ίδιες. Ο αρχηγός της Αστυνομίας Νίκος Παπαγιανόπουλος που ζητούσε από τους υφισταμένους του να πατάνε κάτω τους μετανάστες, για να μην νοιώθουν άνετα στην Ελλάδα, ο ίδιος αρχηγός θα εξετάζει τα μπουμπούκια του, προκειμένου να διαπιστώσει αν διέπραξαν τις ρατσιστικές επιθέσεις που ο ίδιος τους διέταξε να διαπράξουν. Και μετά θα τους κάνει νταντά.

Πρόκειται για ρατσιστική επιχείρηση συγκάλυψης ρατσιστικών εγκλημάτων. Να κρατάνε το στόμα τους κλειστό οι μετανάστες, για να μην μπορούν οι διεθνείς οργανώσεις και οι ξένες εφημερίδες να ξεμπροστιάζουν τον Δένδια, για τα βασανιστήρια και τη συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλήθεια, κύριε Νίκο, την καταθέσατε την αγωγή στον Γκάρντιαν ή όχι ακόμη; Θέλουν να τους τρομοκρατήσουν τους μετανάστες, για να μην μπορούν να καταγγείλουν ούτε τον πνιγμό τω ν παιδιών τους, για να μένουν εσαεί ατιμώρητα τα Φαρμακονήσια. Ο υπουργός Γιάννης Μιχελάκης το είπε ξεκάθαρα: «Είναι υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύσει τους ανθρώπους που καλούνται να εφαρμόσουν το νόμο. Ποιος θα ήθελε οι λιμενικοί μας να γίνονται έρμαιο σε αβάσιμες, κακόβουλες και κατευθυνόμενες καταγγελίες».

Πρόκειται για παρέμβαση με άρωμα Χρυσής Αυγής, την οποία θα ψηφίσουν μετά χαράς οι σκληροί, οι ακροδεξιοί βουλευτές της Ν.Δ. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουν οι υπόλοιποι. Τι θα κάνουν οι εναπομείναντες κεντροδεξιοί, τι θα κάνει ο μοντέρνος Άρης Σπηλιωτόπουλος, που παραμένει βουλευτής; Αν κρίνουμε πάντως από τον θαυμασμό του για τον ακροδεξιό πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, μάλλον θα ψηφίσει και με τα δύο χέρια.

Οι πασόκοι που είναι σοσιαλιστές αναντάν- μπαμπαντάν τι θα κάνουν; Θα ψηφίσου την τροπολογία που φέρνει ο υφυπουργός τους ο Γρηγοράκος, θα βάλουν την υπογραφή τους κάτω από αυτό το απάνθρωπο και υποβολιμαίο κείμενο; Η ΕΛΙΑ τι λέει για την ακροδεξιά τροπολογία, ποια είναι η γνώμη του κεντροαριστερού Μπίστη και του ακαδημαϊκού Μόσιαλου; Ο τέταρτος της παρέας πάντως, ο Αντρέας ο Λοβέρδος, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα ψηφίσει την τροπολογία με την ίδια άνεση που διαπόμπευσε τις οροθετικές το 2012, τότε που ήταν υπουργός Υγείας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)