to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η Χιονάτη και οι νάνοι της

Ο νάνος Στυλιανίδης, αλλοπαρμένος και σχεδόν διαλυμένος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, άκουσε τα εξ αμάξης, που κατάφερε να διαλύσει ακόμα και τη διάλυση


Αυτό δεν είναι πια Μητσοτάκης και Σία. Είναι η Χιονάτη με τους εφτά νάνους. Που τη φροντίζουν, την ταΐζουν, την καλλωπίζουν και όταν η ανάγκη το καλεί, πέφτουν στα λασπόνερα για να περάσει στεγνή. Για κείνη το χιόνι, για κείνους η λάσπη.

Ο νάνος Πατούλης τα έκανε μούσκεμα, έφαγε ξύλο αλύπητο, ακόμα κι από τη δικιά τους Ομάδα Αλήθειας, και σαν να μην έφταναν τα δικά του βάρη, του φόρτωσε ο Μητσοτάκης και τα δικά του. Με πατικωμένο το πελώριο Εγώ του, παραμένει εντούτοις πιστός στο μεγάλο αφεντικό. Τσιμουδιά για τη Χιονάτη. Παίξε-παίξε Πατούλη του Κυριάκου το κρυφτούλι.

Ο νάνος Στυλιανίδης, αλλοπαρμένος και σχεδόν διαλυμένος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, άκουσε τα εξ αμάξης, που κατάφερε να διαλύσει ακόμα και τη διάλυση, εισέπραξε τα βάσκανα από τα φίλια ΜΜΕ, αλλά... Να παραιτηθεί είπατε; Γι’ αυτό άφησε την Κύπρο; Προτιμά να απαγγέλλει το επιτελικό: Κρύψου πίσω μου, Κυριάκο, να μην πέσεις μες στο λάκκο.

Ο νάνος Καραμανλής ο τρίτος, ο και χιονάνθρωπος αποκαλούμενος, αφού έφαγε τα σκαμπίλια του από τον άγριο όχλο του διαδικτύου και τον ακόμα πιο άγριο λόχο του κόμματος, κοιτάζει πώς να τη βγάλει καθαρή. Κορώνα του ο Μητσοτάκης και μία είναι η αρχή που κινεί τη διαπιστωμένη από τόσο Αχελώο δημιουργικότητά του: Στον Μητσοτάκη γένια-χτένια, να μην πέσω σε δυσμένεια.

Ο νάνος Θεοδωρικάκος, ο μόνος που πέτυχε να καταστήσει αόρατη την αστυνομία του, όταν ο χιονιάς έκανε την ασφάλεια του πολίτη φύλλο και φτερό, πρέπει να παρασημοφορηθεί για τη στάση του. Επέδειξε σχεδόν κομμουνιστική αφοσίωση. Μεγαλύτερη προστασία κι από τον Φουρθιώτη στον Κυριάκο. Προστασία στον Μητσοτάκη, να μην την πατήσεις, Τάκη.

Ε, μετά είναι ο νάνος της Αττικής οδού, που βούλωσε πρώτα την οδό και ύστερα, παρέα με τη Χιονάτη, πάει να βουλώσει και τα στόματα με διχίλιαρα. Και οι επαγγελματίες νάνοι του Μαξίμου, ο Σκέρτσος κι ο Γεραπετρίτης, που αντιγυρίζουν την εμπιστοσύνη του πολιτικού τους Αϊνστάιν, κάνοντας την αλήθεια Φρανκεστάιν. Ένα επιτελείο νάνων ηθικής και πολιτικής, αντάξιων της Χιονάτης τους.

Ερώτηση: Άμα πούμε ότι εδώ χρειάζεται σκουπόξυλο, λέτε να μπλέξουμε ως υποκινητές βίας κατά της αθώας Χιονάτης;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)