to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:07 | 15.10.2013

Πολιτική

Η φτηνή προβοκάτσια οδηγεί στην αυτογελοιοποίηση

«Η φτηνή προβοκάτσια οδηγεί στην αυτογελοιοποίηση» είναι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ.


Η Νέα Δημοκρατία είναι σαφές ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα για ακόμα μια φορά το επιβεβαίωσε περίτρανα.

Η Ν.Δ. με σημερινή ανακοίνωσή της καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει τον καθηγητή Γ. Κατρούγκαλο, επειδή, ως απλός προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή και χωρίς να εκπροσωπεί επισήμως τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι το κόμμα έχει ανακοινώσει ότι δεν στέλνει εκπροσώπους στην «Ανατροπή», είπε τη γνώμη του, εκφράζοντας μια τεκμηριωμένη άποψη για τη βία. Με ήρεμο και νηφάλιο ύφος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ανέλυσε στην εκπομπή “Ανατροπή” την έννοια του όρου “βία” επισημαίνοντας τον εννοιολογικό αχταρμά στον οποίο καταφεύγουν όσοι εξισώνουν τη φασιστική βία με το δικαίωμα των πολιτών να αντιστέκονται στην καταπίεση της εξουσίας. 

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρει επί λέξει:

«Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος. Έφτασε ο κ. Κατρούγκαλος στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών. Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Αν η τακτική αυτή δεν επιδιώκει να μας γυρίσει στην εποχή των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων, τότε κάποιοι από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης θεωρούν λανθασμένα τον Αλέξη Τσίπρα πρόεδρο του Αρείου Πάγου, που βγάζει καθημερινώς καταδικαστικές αποφάσεις...

________________________

Επομένως πρέπει να καταδικάσει και τον παππού του Συντάγματος... Την κυρία που διαδίδει ότι φοβάται την πείνα... Τόσους και τόσους που τολμούν να λένε καθημερινά στα κανάλια ότι η ανεργία και η φτώχεια, οι χαμηλές συντάξεις και οι μειωμένοι μισθοί οδηγούν σε απόγνωση!

Και φυσικά τους απλήρωτους εργαζόμενους που διεκδικούν δεδουλευμένα και έρχονται αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ...

Embedded image permalink

Από τη σημερινή διαδήλωση: ΜΑΤ εναντίον των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)