to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η ΕΥΠ ως ΚΥΠ και τα φρονήματα

...Και όταν υπάρχουν γεγονότα που ξεφεύγουν, αναλαμβάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ των χορηγών και υπηρέτες «δημοσιογράφους», να υπονομεύσουν όσους έχουν απορίες και ερωτήματα για τη διακυβέρνηση.


Οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ πολιτών, δικηγόρων, δημοσιογράφων, προσωπικά δεν με ξάφνιασαν. Τα πάντα πλέον στον τόπο υποτάσσονται και λειτουργούν για να στηρίζουν και να προστατεύουν τη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν ήταν τυχαίο που ο πρωθυπουργός επέλεξε έναν δικό του, ιδιώτη σεκιουριτά, για επικεφαλής. Και όταν διαπιστώθηκε πως δεν έχει τα εκ του νόμου προσόντα για τη θέση, άλλαξαν τον νόμο! Τόσο απλά!

Και οι ευθύνες του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι άμεσες, αφού η υπηρεσία λειτουργεί υπό την δική του ευθύνη. Και η υπηρεσία αδυνατεί να ανταποκριθεί, αφού συχνά συλλαμβάνεται «αδιάβαστη» στους σχεδιασμούς των τουρκικών προκλήσεων.

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τις προτεραιότητες της υπηρεσίας που προστατεύει τον πρωθυπουργό, έχει ετοιμαστεί προσχέδιο νόμου το οποίο περιλαμβάνει αλλαγές στη δομή της ΕΥΠ, μεταξύ άλλων και στον τρόπο προσλήψεων νέου προσωπικού, με στόχο να παρακαμφθεί το ΑΣΕΠ.

Και όταν υπάρχουν γεγονότα που ξεφεύγουν, αναλαμβάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, σε συνεργασία με τα ΜΜΕ των χορηγών και υπηρέτες «δημοσιογράφους», να υπονομεύσουν όσους έχουν απορίες και ερωτήματα για τη διακυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η υπονόμευση της προσωπικότητας της Ολλανδής δημοσιογράφου, που τόλμησε να κάνει «ευθέως» ερώτηση στον άρχοντα. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Τατιάνα στην εκπομπή της, η Ολλανδή υποστήριζε με μανία τον Τσίπρα και είχε ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα!

Και μετά, η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής Ναταλία Γερμανού τόλμησε, χωρίς να ρωτήσει, να καλέσει τον διασώστη προσφύγων στην άγρια θάλασσα, τον Ιάσονα Αποστολόπουλο. Εκείνον που είχε επιλέξει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για βράβευση, αλλά της απαγόρευσαν να την πραγματοποιήσει. Και, δυστυχώς, η εγγυητής του συντάγματος υποτάχθηκε!

Οι εξουσιαστές, ευλαβείς χριστιανοί μόνο μπροστά στον φακό, που κατηγορούν όσους δεν ανάβουν κεριά στην εκκλησία, θεωρούν αμαρτωλή την πλέον ουμανιστική (και χριστιανική) αποστολή, να σώζεις ζωές ανυπεράσπιστων, δυστυχισμένων ανθρώπων που αναζητούν σωτηρία από τη φρίκη των πολέμων που πραγματοποιούν οι σύγχρονοι «σταυροφόροι» της Δύσης. Επιστροφή στην ΚΥΠ λοιπόν. Την Κομματική Υπηρεσία Πληροφοριών για τα κοινωνικά φρονήματα.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)