to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 10.07.2019

Πολιτική

Η Δόμνα Μιχαηλίδου διαπιστώνει «αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα» (βίντεο)

Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αγορεύει υβριστικά σε δημόσια εκδήλωση αναφερόμενη σε «αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα» και «ψυχικά νοσούντες»


Ειδικότερα, μιλώντας σε εκδήλωση στο Public για την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσακυράκη με τίτλο «Από πού κι ως πού όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;» τον Απρίλιο του 2018, η τωρινή υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη μιλώντας για τον αντιδικτατορικό αγώνα είχε πει: «Ενα κομμάτι που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία ουσιαστικά έγινε επειδή δεν έγινε ο αγώνας όταν έπρεπε να γίνει». (!;)

«Παίρνει διαστάσεις υπερβολής», τονίζει στη συνέχεια η ήδη από τότε σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη, και στη συνέχεια ...προσπαθεί να εξηγήσει: «Το δεύτερο που με προβληματίζει έχει σχέση με την μεταροπή σε βαθιά ψυχική νόσο, η οποία φοβάμαι ότι είναι μια μετατροπή σε μια συλλογική ψυχική νόσο». 

Στο βίντεο η Δόμνα Μιχαηλίδου εκφράζει και απορίες, με μια εξοργιστική κατάληξη με αναφορά σε «ψυχικά νοσούντες»: «Ακούω συνέχεια "ιστορικό στέλεχος της αριστεράς", "ιστορικός αγώνας" κι αναρωτιέμαι, για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την Ιστορία; Ποιοι; Αυτοί (τα ιστορικά στελέχη) που είναι ακριβώς οι ψυχικά νοσούντες;»!

Το απόσπασμα από την... αγόρευση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τον αντιδικτατορικό αγώνα

Κι όμως, η Δόμνα Μιχαηλίδου θεωρεί ότι έχουμε «αγιοποιήσει» τους αγωνιστές που αντιστάθηκαν στην Χούντα και όλο αυτό έχει συλλογικοποιηθεί σε «νόσο»... Τα λόγια περιττά για το φρέσκο, ήδη πολυδιαφημισμένο στέλεχος της ΝΔ που οι απόψεις της δεν είναι όχι μόνο φρέσκιες, αλλά το αντίθετο, τρομακτικές και επικίνδυνες...

Και μας λέει κι άλλα

Στο βίντεο που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνεται το πλήρες απόσπασμα όσων είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη συγκεκριμένη εκδήλωση (στην οποία μιλούσαν ακόμα ο Απόστολος Δοξιάδης και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πάσχος Μανδραβέλης). Σε όσα αναφέρουμε παραπάνω, προσθέτει, πηγαίνοντας σε άλλα θέματα, ότι «δεν κατάφερε η δεξιά να διαχειριστεί τη νίκη της στον εμφύλιο» και ότι «η αριστερά αδυνατεί να αρθρώσει συνεκτικό λόγο»....»

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Αρβανίτης: Ας μας ενημερώσει η κυρία Μιχαηλίδου πώς ονομάζεται η νόσος και αν αντιμετωπίζεται

Αλ. Νικολαΐδης: Κα Δόμνα Μιχαηλίδου, λοιπόν μάλλον πάσχω κι εγώ λοιπόν από αυτή τη συλλογική ψυχική νόσο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)