to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:11 | 29.08.2012

left.gr

Πολιτισμός

Η Δημοτική κίνηση «ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ» και το «Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ρόδου» διοργανώνουν μουσική εκδήλωση

Η Δημοτική κίνηση «ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ» και το «Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ρόδου» διοργανώνουν μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μουσικά Μονοπάτια για έναν κόσμο Αλληλεγγύης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο Θερινό Κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ», την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8:00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.


Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν καθημερινά πρωτόγνωρες καταστάσεις οικονομικής εξαθλίωσης και κοινωνικής απομόνωσης, και κόντρα στα ιδεολογήματα του ατομικισμού ή της «παραίτησης», δίνουμε ένα μουσικό ραντεβού με πολλούς συμβολισμούς…
Η καλλιτεχνική δημιουργία και η αισθητική απόλαυση αποτελούν όπλα της κοινωνίας μας απέναντι στον εκμαυλισμό και τη μιζέρια στα οποία πολλοί μας ωθούν. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και συλλογικής δράσης για την ανάπτυξη μιας «ασπίδας» κοινωνικής προστασίας στο νησί μας και στη χώρα ολόκληρη.
Το «Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Ρόδου», δημιούργημα της εθελοντικής προσφοράς και της συνεργασίας πολιτών και τοπικής κοινωνίας, σαν δομή αλληλεγγύης και προσφοράς, προσκλήθηκε και συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συστράτευσης προς όφελος όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την οικονομική και ηθική κρίση που βρίσκεται μπροστά μας, πέρα από διαχωριστικές γραμμές και διακρίσεις.

[*] Η εκδήλωση περιλαμβάνει οργανική μουσική και τραγούδια από την Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου, διασκευασμένα και παιγμένα με αυτοσχεδιαστική διάθεση από τον Βασίλη Κετεντζόγλου στην (κλασική) κιθάρα και τον Νίκο Χασάπη στα κρουστά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)