to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:22 | 07.01.2015

Κοινωνία

Η δημοτική αρχή και οι πολίτες της Ν. Φιλαδέλφειας καταδικάζουν την επανεμφάνιση των τραμπούκικων στοιχείων

Ανακοίνωση του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας σχετικά με τα γεγονότα στον καθιερωμένο αγιασμό των υδάτων στη Λίμνη του Άλσους Ν.Φ, την Τρίτη 6/1/2015.


Την ημέρα των Θεοφανείων, η γνωστή περιφερόμενη ομάδα τραμπούκων που καπηλεύεται την ιστορία της ΑΕΚ, έκανε την εμφάνισή της στη Λίμνη του Άλσους κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού των υδάτων. Δεν δίστασαν να επιτεθούν στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που γιόρταζαν τα Θεοφάνεια. Μάλιστα οι ύβρεις ξεκίνησαν παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γαβριήλ.

Ο Δήμαρχος, μέλη της δημοτικής αρχής και συμπολίτες μας στοχοποιήθηκαν και δέχτηκαν ύβρεις, απειλές, προπηλακισμούς και τραμπούκικες επιθέσεις. Για μία ακόμη φορά, δημοσιογράφος της πόλης μας χτυπήθηκε βάναυσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ από το μένος των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων.

Η οργανωμένη επανεμφάνιση των τραμπούκικων στοιχείων ήρθε δύο μέρες μετά την εμπρηστική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ που καλούν όλα τα κλαμπ τους να βρίσκονται παντού απέναντι στη δημοτική αρχή. 

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, σε δήλωσή του για τα γεγονότα αναφέρει: «Καλούμε τους συμπολίτες μας και το δημοκρατικό κόσμο της ΑΕΚ να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία και να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές. Προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες, την πόλη και το δημόσιο συμφέρον. Έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη.»

___________________

Με ανακοίνωση-καταγγελία η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας καταδικάζει τους τραμπουκισμούς και ονοματίζει ως ηθικό αυτουργό τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας:

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Το «Μοντε Κάρλο» του κ. Μελισσανίδη θυμίζει περισσότερο την εποχή της μαφίας στο  Σικάγο.

Η Νέα Φιλαδέλφεια μετατρέπεται σε πόλη όμηρο των οργανωμένων τραμπούκων του παρακράτους.

Οι σημερινοί τραμπουκισμοί κατά τη διάρκεια της τελετής των Θεοφανείων  στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας σε βάρος τόσο του δημάρχου και, του δημοτικού συμβουλίου, όσο και απλών πολιτών με επιστέγασμα τη  βάναυση, κατάπτυστη και άνανδρη επίθεση σε βάρος του συμπολίτη και συναγωνιστή μας Μανώλη Καμπούρη, αποτελεί συνέχεια του έργου που έχουν αναλάβει οι μπράβοι του μεγαλοϊδιοκτήτη για να κάμψουν τον αγώνα και την ελεύθερη έκφραση του Φιλαδελφιώτικου λαού.

Αυτές οι φασιστικού τύπου ενέργειες όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά αντίθετα μας συσπειρώνουν σε ένα ακόμη πιο πλατύ ενωτικό μέτωπο για τη  ματαίωση των σχεδίων  άλωσης της πόλης μας και του Δάσους της.

Η απάντηση καταδίκης αυτών των πρακτικών θα δoθεί από το σύνολο του δημοκρατικού λαού της Ν. Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη νέα επίθεση τραμπούκων στη Ν. Φιλαδέλφεια

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)