to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:32 | 28.01.2014

Πολιτική

Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των «58», σύμφωνα με τους Γ. Ψαριανό και Α. Παπαδόπουλο

Την άποψη ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των «58» διατύπωσαν εκ νέου ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός και το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σε εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά με τίτλο «Η Ελλάδα μετά το μνημόνιο».


Το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος επέμεινε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των «58», καθώς, όπως ανέφερε, δεν φαίνεται να έχει κάποια άλλη πρόταση, ενώ ο Φώτης Κουβέλης και τα άλλα στελέχη μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες. Μάλιστα, σημείωσε ότι αν η ΔΗΜΑΡ συμπλεύσει με την πρωτοβουλία των «58» μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η άρνησή της μειώνει τις δυνατότητες επιτυχίας του εγχειρήματος επειδή μένουν διστακτικά ή μένουν απ' έξω στελέχη όπως η 'Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιώργος Φλωρίδης.

Επιπλέον, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως το σχήμα (σ.σ. της Κεντροαριστεράς) θα πρέπει να οριοθετηθεί πολιτικά. Καθώς, όπως σημείωσε δεν μπορεί να είναι δίπλα στη ΝΔ και τον Σαμαρά, που διορίζει τον «τουρκοφάγο» Γιαλουρίδη στο «Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού», αλλά ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, «μια δύναμη λαϊκιστική, αντιευρωπαϊκή και επικίνδυνη για τον τόπο».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός εξέφρασε την ελπίδα να αλλάξει στάση η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ ως προς τους «58», τους οποίους, όπως σημείωσε, δεν του βλέπει ως κόμμα, αλλά ως πρωτοβουλία διαλόγου. Πρόσθεσε, δε, πως ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην εκδήλωση ενός άλλου κόμματος ως ομιλητής.

Ο κ. Ψαριανός, επισήμανε ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς θα πρέπει να ενωθεί για να σταματήσει ο εκτροχιασμός της χώρας, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη να γίνει μια πραγματικά Ευρωπαϊκή χώρα, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά «τώρα δεν είναι». Επίσης εξέφρασε την άποψη πως η πορεία της χώρας δεν μπορεί να αλλάξει με την παρέα του Αντώνη Σαμαρά, της Πολιτικής Άνοιξης και του Δικτύου 21 ή με τα γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες: ΑΜΠΕ

tags: ΔΗΜΑΡ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)