to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:22 | 29.03.2018

Κοινωνία

Η διασύνδεση των Κυκλάδων, απτή απόδειξη ότι «γίνεται κι αλλιώς»

"Θα ήταν άραγε προς το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού εάν η Ν.Δ. και η συγκυβέρνηση της περιόδου 2014-2015 είχαν ξεπουλήσει το 66% αυτής της επιχείρησης;" σημειώνει ο Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΔΜΗΕ


Aπτή απόδειξη ότι ο υπό δημόσιο έλεγχο ΑΔΜΗΕ έχει την ικανότητα να αντεπεξέρχεται στις επιχειρηματικές και τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής χαρακτηρίζει το έργο της διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΔΜΗΕ.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, η νέα μορφή του σημερινού ΑΔΜΗΕ δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούν όλοι οι επικριτές αυτού του εγχειρήματος ότι το ξεπούλημα και οι συνεχείς πιέσεις για την παραχώρηση του 66% εξυπηρετούσαν μόνο την ενίσχυση ξένων και ντόπιων συμφερόντων.

Το επενδυτικό πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ, το οποίο ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ για την επόμενη πενταετία, σκοπό έχει την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής επικράτειας με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και τον σεβασμό του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα εξελίσσεται και η ίδια η εταιρεία, σημειώνει και αναφέρεται στον ρόλο των εργαζομένων, των οποίων οι προσπάθειες, οι γνώσεις και η αυταπάρνηση έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Επισημαίνει ότι οι προοπτικές του νέου, υπό δημόσιο χαρακτήρα ΑΔΜΗΕ είναι εξαιρετικές και για μια ακόμη φορά “διαψεύδονται οι Κασσάνδρες με τα καθημερινά, ανούσια και παραπλανητικά πολιτικά καθοδηγούμενα σχόλια: διαψεύδονται αυτοί που οραματίστηκαν το ξεπούλημα, διαψεύδονται αυτοί που ως αρθρογράφοι συνεχίζουν τον βρόμικο εντεταλμένο ρόλο τους, τους διαψεύδουν τα ίδια τα γεγονότα που δείχνουν ότι το μέλλον του ΑΔΜΗΕ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας”.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΔΜΗΕ καταλήγει θέτοντας το ερώτημα: “Θα ήταν άραγε προς το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού εάν η Ν.Δ. και η συγκυβέρνηση της περιόδου 2014-2015 είχαν ξεπουλήσει το 66% αυτής της επιχείρησης; Ας μας απαντήσουν επιτέλους. Μέχρι τότε, εμείς θα τους δείχνουμε εμπράκτως ότι 'γίνεται κι αλλιώς'”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)